2018/09/29

Etsi hyvää

* Postaus sisältää mainoslinkkejä


Selatessa bloggaajien kaunista kuvavirtaa tulee usein varmasti olo, että tavanomaiset huolet eivät tavoita tätä etuoikeutettua ryhmää – kaikki on aina niin kaunista ja harkittua. Tämähän ei tietenkään pidä paikkaansa, mutta uskon, että meillä usealla bloggaajalla on joko elämän, tai sitten ihan bloggamisen myötä kehittynyt taito keskittyä hyvään, vaikka elämässä olisi mitä tahansa meneillään. Tiedän todellakin kokemuksesta, että silloin kun elämässä on isompia haasteita kuin minkä sisustusvärin täksi syksyksi valitsisin, niistä tyynyistä puhuminen voi kuitenkin olla yksi tärkeä keino pitää ajatukset kevyemmissä asioissa.


 Itse saan esimerkiksi valtavasti voimaa ja mielihyvää arjen estetiikasta, oli se sitten kauniiden vaatteiden tai syksyisen kukkakimpun muodossa. Sainkin Interfloraltaaivan ihanan syksyisen lähetyksen näiden kuvassa näkyvien kukkien muodossa – kiitos! Vaikka yleensä suosin vain valkoisia tai vaaleanpunaisia kukkia, halusin näin syksyksi kotiin hieman ruskan sävyjä - korallia, mustikkaa ja kanervaa. Pienempi kimppu pääsi ikeabana-maljakkoon rennosti aseteltuna ja suuri puolestaan Svenskt Tennin Dagg Vaseen. Interfloralta voi tosiaan tilata kukkia suoraan kotiin, joten mikä olisikaan ihanempi tapa yllättää ystävä tai piristää vaikka ihan omaa päivää?


Miten kaunista syksyistä tunnelmaa nämä kotiin tuovatkaan – varsinkin nyt on aivan ihana nauttia kukista, kun teen paljon töitä kotona. Kotona olemisesta ja yrittäjyydestä puheenollen – pyysin teiltä instan puolella laittamaan kysymyksiä yrittäjyyteen liittyen ja niiden tiimoilta onkin tekeillä postaus seuraavaksi tänne blogiin. Nyt kuitenkin askeleet vievät kauppaan hakemaan illaksi tarjottavia, sillä meillä on tiedossa kavereiden kanssa viini-ilta.

Ihanaa viikonloppua!


Share:

8 kommenttia

 1. Heip, ihana kimppu <3! Onko tuo pienempi joku Ikean ikebanamaljakko vai ihan pelkkä ikebana :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin on <3 Katsoinkin, että olin kirjoittanut IKEAbana :D Apua. Kyseessä siis Fritz Hansenin Ikebana maljakko, https://royaldesign.fi/Viewitem.aspx?ID=199445 :)

   Poista
 2. Isompi kimppu maljakkoineen näyttää upealta, hyvät väri- ja muotoyhdistelmät. Mutta miten hyvin sinulle sopiikaan tummat hiukset!

  Jade

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jade kauniista sanoistasi! Pidän itsekin tuosta rennosta kimpusta! Hiuksiin saa vielä totutella, mutta hyvin olen viihtynyt brunettena :)

   Poista
 3. Joo, tummat hiukset tosiaan sopivat sinulle ja olen samaa mielta kukista.

  On myos kiva kuulla valilla hieman syvallisempia ajatuksia ja kenties jopa murheista blogissa (jos vaan voit/haluat kertoa). Tottakai me lukijat tiedamme, ettei kenenkaan elama ole taydellista, mutta on hyva saada siita konkreettinen muistutus.

  Valilla taas on kiva lukea keveimpia juttuja, niista kun saa inspiraatiota ja valilla jopa paasee "pakenemaan" hetkeksi oman elaman kuvioista.

  Siis sopivasti tasapainoa blogiin - jota sinulla kylla onkin.

  Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Elina ja kiitos kauniista sanoista! Ihana kuulla, että tummat hiukset sopivat hyvin - välillä tulee paniikki niiden kanssa, että mitä jos olikin ihan kamala virhe. Mutta ihan hyvin sitä on sopeutunut, pikkuhiljaa. Syvällisiä postauksia tykkäänkin kirjoittaa, henkilökohtaisia aiheita sivuten. Usein monet asiat elämässä koskettaa muitakin, kuin itseäni, niin haluan kunnioittaa heitä, enkä tuo siksi aina kaikkea esille täällä blogissa. En myöskään halua kertoa kaikkea, vaan säilyttää tietyn yksityisyyden – se onkin mielestäni itsensä rakastamista ja omien rajojen kuuntelemista. Kaikki mitä blogissa jaan, on totta, mutta ei koko totuus. <3

   Poista
 4. Allekirjoitan. Minäkin muistelen mieluummin päivissä niitä kivoja ja positiivisia asioita päivissäni ja kirjoitan niistä. Vaikka meillä on ollut todella vaikea vuosi. Toivon mukaan se lähtee pian helpottamaan.
  Oma mieheni on kuitenkin tällaista lasi puoli tyhjä tyyppiä ja hänen on välillä vaikeaa uskoa, että minun elämäni on näin mukavaa, vaikka samoja ongelmia käsitelläänkin. Paljon on kiinni asenteestakin. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ymmärrän niin hyvin – elämässä on aina paljon hyvää, kun sitä osaa vain niin katsoa. Haasteita on ollut täälläkin, mutta ne kuuluvat elämään ja toivotaan, että meillä molemmilla tulee sitten tasaisempi kausi seuraavaksi. Asenne ratkaisee todellakin paljon, mutta välillä pitää muistaa oma inhimillisyys ja se, että aina ei edes pysty asennoitumaan asioihin niinkun haluaisi – ja sekin on ihan ok. <3

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig