2018/01/07

Mustaa ja valkoista eteisessä


Yksi asia, jota kovasti aluksi kummaksuin tässä meidän kodissa, oli kohtalaisen suuri eteistila (edellisen kodin mini-eteisen näet täältä). Aluksi koin, että eteisessä oli turhia neliöitä, mutta käytäntö osoitti toisiin - eipä tarvitsee koskaan miettiä, minne avaa matkalaukun pakkausta varten tai onko tilaa pukeutua saatikka pyyhkiä Maijan kuratassuja. Meillähän on eteisessä seikkaillut ties mitä ratkaisuja, joista ihan ensimmäisen näet täältä.

Joulua ennen meidän eteinen koki pienen muodonmuutoksen, sillä päivitin sinne uuden Bylassenin Frame-senkin kaveriksi niin Adean D-pöydän kuin mustat kantikkaat lyhdyt ja näyttävän orkidean. Tuo orkidea on keinoversio Viherviisikon valikoimista ja mielestäni se on todella upea sekä aidon oloinen. Eteiskäytävässä ei oikein aito kasvi pärjäisi, joten keinokukka ajaa asiaansa. Aikoinaan eteisen seinä maalattiin tikkurilan pro grey harmaalla ja seinä sai ilmettä Love warrior -merkin julisteella.

Olen vaihdellut eteisessä niin Ton-tuolia kuin Y-tuolia, ja tällä kertaa halusin tähän mustavalkoiseen ilmeeseen vielä Ton-tuolin kaveriksi Slettvollilta Ruotsista ostamani tyynyn. Eteisen senkki on loistava paikka kaikille asetelmille, kynttilöille, koruille ja avaimille - niin ja tietysti laukulle.

Kuvissa vilahtaa myös mieheltä joululahjaksi saama m-i-e-l-e-t-ö-n laukku, joka sopii tyyliini kuin nenä päähän! Mustaa Salvatore Ferragamon laukkua ryhdittävät valkoiset reunat ja messinkiset yksityiskohdat - laukku taitaa päästä ihan omaan postaukseensa asukuvan muodossa!
Täällä on ollut hieman käynnistymisvaikeuksia tämän uuden blogipohjan tiimoilta, sillä en ole saanut kuvia niin laadukkaaseen muotoon postauksessa, kuin niiden haluaisin olevan. Toivottavasti olette löytäneet tänne uuden blogin puolelle, tästä se lähtee! Joko muuten bongasit esittelyni avotakassa?
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig