2017/01/08

Sisustusmatkalla Tallinnassa


Sain ihanalta Lauralta kutsun lähteä päiväksi sisustusmatkalle Tallinnaan ja tulipa kyllä tällainen tyttöjen miniloma heti vuoden alkuun todellakin tarpeeseen. Laura kertookin tarkemmin postauksessaan kaikille Tallinnaan suuntaavilla hyviä shoppailuvinkkejä, joten kurkatkaapa sinne, mikäli haluatte kattavan kuvan Tallinnan sisustus- ja vaatetarjonnasta.


Kylmästä (hyrr) säästä huolimatta reissu oli todella onnistunut, sillä taxin käyttäminen on kaupungissa todella edullista. Piipahdimme niin trendikkään teollisuusalueen putiikeissa, vanhassa kaupungissa kuin myös Virukeskuksessa.


Tallinnan reissusta ostospuolella jäi mieleen ainakin nuorten designereiden käsityötuotteet ja korut, Diptique -kynttilät (joita myy Virukeskuksen Creme de la Creme), vanhan kaupungin Zizi-pellavatuotteet sekä laivan tax freestä -shoppailtu Balmainin kosmetiikka.Paljon muutakin tarjontaa kaupungissa oli ja itse ainakin nautin kovasti tuosta vanhan kaupungin kauniista ympäristöstä tunnelmallisine ravintoloineen. Tallinna on mielestäni hengeltään todella eurooppalainen ja siellä tuleekin aina silloin tällöin piipahdettua. Ensi reissu tosin voisi näiden ugg-bootsien ja kerrospukeutumisen sijaan sijoittua vaikkapa kesälle?


Tuleeko teidän vierailtua usein Tallinnassa? Mikä on sinun paras vinkkisi Tallinnaan vaikka ensi reissua ajatellen?


Share:

2 kommenttia

  1. Tässähän alkaa ihan innostumaan, kun ajattelen meidän ensi kesän minilomaa Tallinnaan. Lauran postaus tuli siinä mielessä enemmän, kuin vain tarpeeseen. :D Mies jo totesi yksi vuotiaallemme; "Jaa. Äiti ei sitten tee reissussa muuta, kuin shoppaa." :D Täytynee tehdä siis joku suunnitelma ettei tule ravattua pelkissä sisustuskaupoissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä ja saahan sitä aina silloin tällöin vähän shoppaillakin! Itse teen useimmat hankinnat aina ulkomailta, koska silloin niistä jää samalla muisto reissusta. <3

      Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig