2017/01/30

MattovinkkiOlen jonkin verran saanut tästä ennen joulua vilahtaneesta matosta kyselyjä blogin kautta, niin ajattelin vinkata teille matosta tarkemmin. Tilasin maton makuuhuoneeseen, mutta halusinpa katsoa miltä se mahtaa näyttää olohuoneessakin -ja hyvinpä se sinnekin sopii. Matto on siis tosiaan Annival -verkkokaupasta tilattu Svaneforsin paimentolaismatto. Mattoa saa useassa koossa, tämä meidän yksilö on 170x240cm.


Matto on kokonaan puuvillaa ja pestävissä. Pienemmät matot, jotka ostin Cobellosta ja jollainen löytyy mm. kylpyhuoneesta, pesen koneessa ja pyöräytän kuivausrummussa pehmeäksi. Matto on aikalailla puhtaanvalkoinen, mutta ei yhtään keltainen, joka on yleinen ongelma Beni Ouarainin matoissa (omanikin taittaa keltaiseen).


Vieläkö siellä viehättää nämä paimentolaismatot? Tuntuu, että ne on jo kovin pitkään olleet pinnalla, itsekin ostin ensimmäisen Beni Ouarainin jo melkein neljä vuotta sitten. 


Share:

12 kommenttia

 1. Onpa kauniit matot! Juuri tuo puhtaanvalkoinen väri tekee niistä raikkaat. En ole päässyt näkemään mattoja livenä, mutta uskon että ne on ihanan pehmeän tuntuiset ja käytännölliset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika! Saas nähdä mitä koiran kuratassut matolla sanoo, mutta ainakin maton voi helposti pestä! :)

   Poista
 2. Heips! Kaunis matto! Meillä on ihan puhtaanvalkoinen lattia, joka on aika kylmä sävyltään. Ongelmana onkin, että suurin osa vähänkään luonnonvalkoiseen taittavista matoista alkaa lattiaa vasten kellertää ja näyttää likaiselta. Uskaltaiskohan tätä kokeilla? Verkkokaupan kuva on meinaa aika kellertävä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon! Tämä on aika puhdas valkoinen, mutta ei mikään vitivalkoinen, joten voi olla että
   Näyttää kellertävältä. :)

   Poista
 3. Toi on matoista paras! Vuosi sitten ostin ja päivääkään en ole katunut. Juurikin koiraperheessä ihan must tuo pestävyys :) Nyt haaveilen samasta matosta makuuhuoneen puolelle :)

  65m2_

  VastaaPoista
 4. On kyllä kauniit matot! Tuota tyyliä on nyt ollut pinnalla paljon (Tangerin blogi-matto) mutta en yhtään ihmettele, kaunis ja simppeli! Meillä koirataloudessa valkoinen matto osoittaui aika epäkäytännölliseksi, varsinkin kun en ole mikään himo-mattopesuri :)

  St. Black

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on kaunis, mutta tosiaan aika näyttää miten pysyy puhtaan. Puuvillahan imee likaa helposti itseensä, olinkin ajatellut suojakäsitellä maton. :)

   Poista
 5. Tuttu matto :) Olen kyllä omastani kovasti tykännyt paitsi että alussa siitä lähti ihan järjettömän paljon nukkaa ja lankoja irti. Pesun jälkeen on hieman helpottanut tuo vaiva... ja näemmä matto kestää vesipesua vallan mainiosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, teilläkin on! Joo täällä sama homma, eli nukkaa on lähtenyt ainakin aluksi. Munkin pienet matot on jo käyneet pesukoneessa, mutta en tiedä mahtuuko isompi sinne.

   Poista
 6. Onko tuo sohvapöytä BoConseptin Lugo? Mistä olet löytänyt sen kokomustana? Mistähän tuollaisen saisi hankittua kun Vepsäläisellä ei ole eikä BoConseptin sivuilla ole verkkokauppaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, en tiedä tuleeko vastaukseni myöhään, mutta tosiaan olen tilannut pöydän ihan Vepsäläisen kautta! Verkkokaupan puolella ei ole muistaakseni, mutta myymälästä saa tilattua. :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig