2017/01/04

Koruja


Ajattelin näin joulun jälkimainingeissa esitellä muutaman joululahjan, jotka minua odottivat kuusen alla aattona. Toi noh, molemmat oli sellaisia, joista olin miehelle vinkannut, joten tein hänen hommansa todella helpoksi. Tykkään erityisesti antaa lahjoja, mutta en voi kieltää, että ilahdun kovasti niiden saamisestakin! Ja jokaiselle miehelle tiedoksi, joka tätä postausta sattuu lukemaan: kun nainen toivoo lahjaksi ainoastaan läsnäoloa ja enemmän yhteistä aikaa, älä koskaan, missään olosuhteissa usko tätä lausetta.


Eteisen lipastoa koristaa nykyään kaunis kullattua metallia ja marmoria oleva koruteline, joita myy ainakin By The Way - sisustusliike. Edellinen korutelineeni jäi ison kokonsa vuoksi käyttämättä, joten tämä on ihan täydellinen yksilö itselle korujen säilytykseen. Olen korujen suhteen kohtalaisen minimalisti, joten tykkään pitää kaikkia suhteellisen helposti saatavilla.


Aikoinaan tupaantuliaislahjaksi saatu Iittalan lasikuutio kätkee sisäänsä kellot ja pienemmät korut, kuten sormukset, rannekorut sekä korvikset. Muutama ihana lisä koruvalikoimaan tulikin jouluna ja yksi niistä oli tuo mieheltä lahjaksi saatu Pernille Corydonin kaulakoru. Näitä myy ainakin Nougat -liike Helsingin keskustassa, mahdollisesti saa tilattua verkkokaupan puoleltakin.


Kullattua hopeaa oleva koru on siron yksinkertainen -juuri sellainen, josta pidän! Pernillen korut ovat muutenkin suosikkejani niiden yksikertaisuuden vuoksi, en tiedä oletteko vielä ehtineet vilkaista tämän tunnetun tanskalaisen suunnittelijan koruvalikoimaa?

Huomenna suuntaamme Lauran kanssa etelään blogimatkalle paukkupakkasia pakoon! Tunnelmia ja kuulumisia pääsee seuraamaan niin instagramin kuin instagam storiesien kautta, minne etelään sitä päädyttiinkään. ;)
Share:

6 kommenttia

 1. Tosi kaunis! Mä innostuin kesällä kullan värisistä siroista ja minimalistisista koruista. Tuo olisi ihana lisää minunkin korukokoelmaan.

  VastaaPoista
 2. Ihana, olisi upea itsellekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä ovat mieletäni myös todella kohtuuhintaisia koruja! :)

   Poista
 3. Oi, Pernille Corydonin korut on ihania! Siroja ja tyylikkäitä! Itsellänikin on yksi suunnittelijan kaulakoru, ja vaalin sitä kuin aarretta :) Tuo sinun korusi on todella kaunis!

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig