2016/05/07

Day trip to pretty Porvoo
Ihana kesä on tullut ja hämmästyttänyt. Tuntui hurjalta vaihtaa lennosta kevyttoppatakista wedgeihin ja siirtää villaneuleet taka-alalle. Vaikka uskoisinkin, että nämä helteet eivät ole vielä tulleet jäädäkseen, niin mikään ei estä nauttimasta niistä nyt täysin rinnoin!

Kesäfiiliksistä puheenollen, Porvoo on aina ollut itselle must -vierailukohde kesällä. On ihana mennä hieman vieraaseenkin kaupunkiin ja samoilla siellä turistina. Porvoon vanhakaupunki on niin kaunis jokivarsineen ja sitä sulostuttavat ihanat kahvilat sekä sisustusliikkeet peräjälkeen. Piipahdimme eilen Porvoon ostostenyössä, jossa liikkeet olivat auki iltamyöhään. Tunnelmaa siivitti livemusiikki ja putiikkien tarjoamat alennukset. Erityisesti tuolla By Pia's liikkeessä oli vaikka mitä ihanaa. 

Reissussa päällä oli viime kesän luottovaatteeksi muodostunut Banana Rebublicin musta kynähame, sekä Inwearin Davina -paita. Vaikka nuo Valentinon wedget ryhdittivät aluksi päivän asua, niin hetken mukulakivikaduilla tasapainoiltuani oli pakko siirtyä balleriinoihin. Balmuirin Dawn -huivi tuli kesäisten säiden myötä kaivettua kätköistä esiin ja vaalea Louis Vuittonin Neverfull taas pelasti kokonsa puolesta. Ja hei toi mies, ei kai bloggaajalla näyttävämpää asustetta voikaan olla kuin mallipoikaystävä käsipuolessa? ;)

Huomenna juhlitaan äitejä, toivottavasti pääsette viettämään aikaa elämäänne varmasti merkittävämmin vaikuttaneen ihmisen kanssa. <3

// Day trip to beautiful Porvoo, enjoying old town, small boutiques and live music.
Share:

6 kommenttia

  1. Ooh Porvoo on vaan niin ihana paikka! Sinne mennään kyllä päivätripille kesällä ;) Ihania kuvia ja sinulla on hiukset kasvanut!

    VastaaPoista
  2. Porvoo on kyllä ihanan kesäkaupunki ja ihania pikku butiikkeja koluttavana.Taitaa olla jo 6 vuotta aikaa kun siellä käynyt.

    VastaaPoista
  3. Ihanat maisemat ja malli maisemien katveessa!

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig