2016/05/12

Bedroom


Pitkästä aikaa hieman kotikuvia! Pääsen pian esittelemään täällä blogissa kokonaisuudessaan makuuhuoneen päivitetyn ilmeen, koska taulut ja verhot on jo paikoillaan ja nyt enää sängynpääty on etsinnässä. Ajattelin sen osalta hieman kartoittaa tänne blogiinkin mahdollisia vaihtoehtoja. Päädyn osalta haasteeksi tulee makuuhuoneen pieni koko ja näin ollen se ei saisi olla kovin paksu. Edellisen kodin muhkea sängynpääty ei mitenkään mahtunut tähän uuteen kotiin ja jouduinkin siitä muuton yhteydessä luopumaan.

Jotain klassista on taaskin päädyn osalta hakusessa, Char & the City löysi ainaki aivan upean sänkykokonaisuuden uuteen kotiinsa, käykääpä sillävälin kurkkailemassa ja laittakaa ihmeessä hyviä sängynpäätyvinkkejä tänne blogiin mikäli sellaisia löytyy!

// Some home details at the moment and plans for my bedroom.
Share:

2 kommenttia

  1. Meillä menee pian sängyt uusiksi ja taidan joutua luopumaan nykyisestä sängynpäädystä siinä samassa, sniif. Uutta etsin siis myös. Valaistusasioissa tulen muuten tarvitsemaan vinkkejä korkean olohuonetilan osalta jossain vaiheessa kesää/alkusyksystä. Tulit ekana mieleen ja ajattelin, että kannattaisikohan mun varata ihan Vepsikselle aika?

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig