2016/05/28

Balmuir CapriHame - Banana Republic (vastaava)*
Paita - Banana Republic (vastaava)*
Kengät Aimy (vastaava)*

Hopsan hejsan, tämä postaus piti tulla ulos jo eilen, mutta lähdimmekin extempore Löylyyn viettämään iltaa! Monesti suunnittelemattomat illat ovat parasta ja oli kiva päästä tutusumaan paljon hehkutettua terassiravintolaa Hernesaaressa! 

Tällä asulla edustin Seinäjoen asuntomessujen bloggaajapäivillä viime lauantaina. Oli hauska tavata paikallisia bloggaajia ja tietysti mieltä lämmitti myös positiiviset kommentit omasta työstä. Täytyy muuten sanoa, että rakastan noita Banana Republicin simppeleitä vaatteita, joita viime vuonna hankin Miamista. Banana Republicia ei valitettavasti saa vielä Suomesta, mutta ainakin heillä on oma verkkokauppa, jonka kautta saa Suomeen tilattua. Balmuirilta lahjaksi saatu Capri -huivi cream värissä on ollut niin suosittu, että se myytiin hetkessä loppuun. En yhtään tätä ihmettele, sillä silkkiä ja puuvillaa sisältävä huivi on pehmeytensä lisäksi ihan täydellisen kitin sävyinen. Lisää Balmuriin Capri huivia on kuitenkin onneksi tulossa heinäkuun puolella, joten kaikki halukkaat saavat omansa. Booztilla on muuten -30% ale kesävaatteista, linkkien takaa pääset kurkkaamaan omia suosikkeja valikoimista.

Nyt pitäisi saada eilisten juhlintojen jäljiltä itsensä kuntoon, sillä tänään suuntaamme Yacht partyihin Jessicalle. Pääsemme porukalla fiilistelemään tulevaa Kroatian purjehdusreissua, joka koittaa syksyllä! 

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

// My outfit with lovely Balmuir scarf Capri. Black, white, nude, repeat.
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig