2016/01/18

Skin care


Hui mitkä pakkaset on ulkona paukkuneet ja se asettaa kyllä paljon haasteita ihonhoidolle! Itse olen huomannut muutamat suosikkituotteet, joita käyttämällä iho pysyy kuulaana läpi kovien pakkasten. Mia Höydöltä saadut seerumit ja muut voiteet ovat olleet tervetullut lisä tähän minimalistiseen kosmetiikkakaappiin. 

Sanomattakin selvää on, että ihonpuhdistus on kaiken a ja o ihonhoidossa, jos nyt ei mennä itse ravintoon, hormoonitasapainoon ja stressiin joka varmasti vaikuttaa ainakin 3/4. Normaalin meikinpuhdistuksen jälkeen teen aina vielä lisäpuhdistuksen Meine Base mineraalisuolalla. Suola kuorii ihoa, vaikuttaa ihon emästasapainoon sekä tekee ihosta todella sileän. Suolan käyttö ihonhoidossahan ei ole mikään uusi juttu, vaan tuhansia vuosia vanha tapa. Kyseessä on usean yksinkertaisen kauneudenhoidon suosima apteekkituote, josta voit lukea lisää täältä.


Ja sitten tuohon aivan mielettömään Cliniquen kosteussuihkeeseen, johon olen hurahtanut. Kosteussuihke tasoittaa ihon pintaa ja kosteuttaa juuri sopivasti meikin alle laitettuna. Kosteutus ei tosin jää omalla kohdallani tähän, vaan tuota suihketta voi laitaa myöskin meikin päälle (esim. jos iho tuntuu jäävän liian puuteriseksi) ja päivän aikanakin piristämään. Aluksi tuntui hurjalta suihkaista valmiin meikin päälle nestettä, mutta loppujen lopuksi se ei vaikuttanut meikkiin mitenkään, teki vain ihosta huomattavasti kuulaamman.Sellaisia ihojuttuja tällä kertaa, muistakaa pukeutua lämpimästi pakkasilla! Itse ainakin olen jatkuvasti varsin tyylikäs näky kulkiessa toppahousuissa ja sämpylät jalassa. ;)

// Skin care products for cold winter days.
Share:

3 kommenttia

 1. Kiitos Sanna tuosta Clinicue-vinkistä, täytyy ottaa testiin! Laitatko meikin alle muuta kosteutusta kuin tuon? Mulla on ainaki ongelmana, että kaikki rasvat meikin alla on liikaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Hanna! En laita muuta, kesäisin en välttämättä tuotakaan. Voiteet meikin alla saa meikin tosiaan jotenkin valumaan, varsinkin nestemäisillä meikkivoitella. :)

   Poista
  2. Ok, täytyypä seuraavalla tax free -reissulla kolmen viikon päästä napata tuote itselle. Jotain tän tyyppistä oonkin ehkä kaivannut. Ja nestemäisellä meikkiksellä täälläkin mennään, silloin kun mennään. Tykkään kyllä käyttää myös sävyttäviä päivävoiteita silloin kun ei ole mitään kovin spesiaalia tiedossa. Mukavaa viikkoa!

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig