2016/01/17

If you can dream it, you can do it


Eteisen pitkä taso on kotona loistava paikka erilaisille asetelmille. Nyt sinne pääsi vuorostaan Georg Jensenin kultaiset Cafu-maljakot*, uusi ihana Pop Å:n "Cherish the moment" -kynttilä*, kaapissa paikkaa odottanut Buddha-taulu (viime Thaimaan reissulta) sekä Maison Helsingistä hankittu palloheisi* (en vaan vieläkään voi käsittää miten aidolta ne näyttävät!). Kaunis Decorationin (klik) kettutaulu on muistuttamassa omista haaveista. 

Sain taannoin hyvän kysymyksen liittyen siihen, että miten uskallan unelmoida? Voisi ehkä olla mielekkäämpää pohtia, miten kukaan uskaltaa olla unelmoimatta? Me luomme itse oman todellisuutemme ja se mitä ajattelemme, usein toteutuu -oli kyseessä sitten hyvä tai huono asia. Mielellä on suuri voima. Unelmat taitavat olla ne, jotka pitävät meidän liikkeessä, koska kaikki alkaa kyvystä unelmoida. Yksi lempimietelauseistani onkin Walt Disneyn "If you can dream it, you can do it."

Suloista sunnuntaita!

*Saatu blogin kautta

// If you can dream it, you can do it.
Share:

2 kommenttia

  1. Kauniit asetelmat olet tehnyt! Mä täällä just järkkäilen esineitä kodin tasoille. Piti hakea inspiraatioita Pinterestistä. Tavaroiden sommittelu kun ei ole ihan helppoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Järkkäily on kivaa, kun sillä saa aina uusia juttuja vanhoista tavaroista! :)

      Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig