2016/01/25

Art wall project


Olen pitkään haaveillut kotiin tauluista ja erityisesti musta-valkoisista sellaisista. Omalla kohdallani sijoitan rahani mieluummin design-huonekaluihin, kun arvotaiteeseen, joten tutustuttuani Desenion valikoimaan, tiesin että täältä löytäisin mieleisen kollaasin. Desenion taulujen lisäksi minulla on yksi Kaunis Decoration printti sekä Nizzasta löytämäni Hermesin vintage-juliste, mutta saa nähdä päätyvätkö ne lainkaan samalle seinälle.Koska halusin ilmeen säilyvän yksinkertaisena, valitsin lähes ainoastaan mustavalkoisia printtejä tuota yhtä kultaista sulka - julistetta lukunottamatta. Nuo metallia ja marmoria yhdistävät printit ovat muutenkin aika mageita!


Mutta tässä hieman esimakua tulevasta, sillä taulut odottavat vielä auttavaa kättä, jotta ne saadaan seinälle. ;)

Mukavaa viikkoa!

// Art wall in the making. Prints are from Desenio.

Share:

8 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää! Nyt sitten vain odotetaan, mihin ne seinillä ilmestyvät. :)

  VastaaPoista
 2. Hieno tulee, Odotan innolla lopputulosta.

  Missä vaiheessa muuten ehtisit tekemään sen valopostauksen kakkososan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiva kuulla että postausta odotetaan! Se on tuossa luonnoksissa ja ilmestyy varmasti parin viikon sisällä! :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää. Ihailen tuota Hortensia-kimppuasi, aivan ihana. Saako udella minkä hintainen se oli, tekisi niin mieli tilata kimppu myös itselle. Olen pitkään etsinyt aidon näköistä valkoista hortensiaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Johanna! Hortensia on 39,90e/kukka, mulla on maljakossa kaksi sellaista. :)

   Poista
 4. Taulut näyttävät hyvältä! Itsellä sama projekti menossa, mutta en ole löytänyt mieluisia kehyksiä.. Oletko mistä ostanut nämä mustat? -Tiia

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig