2016/01/10

KuvausvalmistelujaKuten aikasemmassa postauksessa kerroin, kuvakset kotonani lähestyvät. Paljon on vielä tehtävää, mutta ainakin on hyvä motivaatio saada roikkuneet kotiasiat vietyä loppuun. Miten se aina onkin niin, että pakko on paras motivoija?

Olin pitkään miettinyt olohuoneeseen valaisinta ja päädyin tuohon Louis Poulsenin PH 3/2 riippuvalaisimeen ( tai oikeastaan sain sen joululahjaksi, pukki taisi tietää että olin ollut kiltti ;). Krominen on tällä hetkellä kuvauslainassa, sillä en ole vielä osannut tehdä päätöstä kromisen ja mustakromin välillä. 

Vielä olisi taulujen laittoa, verhojen asentamista ja muuta somistamista tekeillä ja herranjestas -pitäähän se kodin omistajakin vielä saada kuvauskuntoon! ;) Snapchatin kautta pääset seuramaan touhuilua kulissien takana (InspiredbyloveS). Ja huomenna arvon Georg Jensenin arvonnan voittajan, joten stay tuned!

// Styling my home for a photo shoot.

Share:

10 kommenttia

 1. Kuvaukset kuulostaa jänniltä, tsemppiä! :) Tuo on kyllä niin totta, että välillä pakko on paras motivoija! Paras tapa saada kotijuttuja edistettyä on kutsua joku kylään, hihi! :D

  Sulla on muuten kiva leiska blogissa, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko on ehdottomasti paras motivoija! :) Ja toinen on juuri tuo kylään kutsuminen, löin tuparitkin lukkoon jotta saan loput koti-asiat hoidettua! :) Kiitos, mäkin tykkään! Tää on kivan laaja!

   Poista
 2. Hei Sanna! Onko myös yksityisten asiakkaiden mahdollista saada kotisovitukseen valaisimia? Olen pitkään pohtinut olohuoneeseen uutta valaisinta ja tuo ph 3/2 riippuvalaisin voisi olla yksi vaihtoehto. Onko sen valo kuinka voimakas? Mietin lähinnä että kun pidän usein sohvapöydällä kynttilöitä niin onko valaisin liian tehokas tunnelmavalaistukseen. Valaisin kun tulisi myös meillä suoraan sohvapöydän yläpuolella. Tai olisiko tosiaan mahdollista testata valaisinta siis ihan asennettuna kotona?

  Kiitos jo etukäteen! Terveisin Alexa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Alexa! Tämä valaisin oli kuvauslainassa ja yleisesti ottaen ei ole käytäntönä mallivalaisimien kotonakäyttäminen. Tätäkään ei ole asennettu sähköihin asti, vaan se on vai roikkumassa katossa. Yleisesti ottaen Poulsenin valaisimien valo todella tunnelmallinen ja epäsuora, aivan siis todella hyvä! Tällä valaisimella ei kyllä voi mennä pieleen, eli uskaltaisin tilata ihan ilman kotonakäyttämistäkin ;)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää valaisin ja varmasti parempi valotehonsa vuoksi, kuin aiemmin miettimäsi (lee broom) valaisin. Minulla ollut yövalona kaunis Lee broom pöytävalaisin, mutta valotehon vuoksi ollut huono ratkaisu. Siirsin takkahuoneen valaisimen (PH 2/1 )itselleni yövalaisimeksi, huomattavasti toimivampi ratkaisu ja erittäin kaunis valo. Tsemppiä kuvauksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ehdottomasti. Lee broom on kaunis, mutta en voi mitenkään ajatella sellaista valaisinta, joka antaa niin pistävää valoa. :/ kiitos!

   Poista
 4. Mielenkiinnolla odotan minne kuvat tulevat. :) Kotisi on niin upean tyylikäs ja asukkaasta puhumattakaan!

  VastaaPoista
 5. Hei Sanna,
  Kiitos kauniista blogistasi!
  Tilasin juuri eilen kuvan valaisimen kromisena, tarkoitus on ripustaa se keittiön pöydän yläpuolelle. Nyt kysyisinkin, mikä on sopiva korkeus ruokapöydän lampulle? Tuntuu, että oikea korkeus on todella vaikea hahmottaa.
  Yst. terv. Krista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Krista! :) Suosittelen valaisimen alareunaa 60-70cm ruokapöydän pinnasta. Suomessa on tapana laittaa vähän liian ylös valaisimet!

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig