2015/12/20

All I want for Christmas

Vaikka tärkeimmät asiat joulussa ovat ilmaisia, niin esteetikkona sydäntä lämmittää myöskin kauniit lahjat. Halusin koota kollaasin muotoon tuotteita, jotka tänään tilattuna pitäisi ehtiä vielä jouluksikin! Georg Jensenin Precious -kynttilänjalka* (1) ihastuttaa yksinkertaisella muotoilulla ja kultaisella värillään, myöskin Tom Dixonin Etch -kynttilälyhty* (6) on ollut pitkään haavelistalla. Marmorinen Menu Marble -seinäkello* (2) messingin sävysine viisareineen sopisi omalle seinälle ainakin ja musta Norm collector -koruteline* (5) pitäisi huolen, että korut pysyvät järjestyksessä. Uuteen kotiin muutettuani en ole vielä saanut tauluja seinälle, mutta yksinkertainen musta-valkoinen Shy Collection -juliste* (3) kehystettynä toisi sopivaa särmää kotiin. Uudelle meikkipussille olisi itsellä tarvetta ja erityisesti tuo By Malene Birger -meikkipussi* (4) on ihastuttanut mustavalkoisella kuvioinnillaan. Samasta sarjasta löytyy myöskin kännykänkuoret iPhone6:selle, jotka nekin ovat itselläni toivelistalla.

// All I want for Christmas are these lovely goodies, that appeal to my esthetic eye.

*Postaus sisältää mainoslinkkejä
Share:

4 kommenttia

 1. Kauniita ovat nämä sun lahjaideat.Marmori on niin in sisustuksessa. Meiltä löytyy talouspaperiteline marmorisena. Löytö kirpparilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpparilta taitaa löytyä marmorisia juttuja paljonkin! Itse olen myöskin ostanut marmoriset "aluset" kynttilöille. :)

   Poista
 2. Osta nyt itsellesi housut, ettei tarvitse esiintyä kuvissa itsellesi täysin sopimattomassa minimekiossa

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig