2015/12/27

My home spa
Vihdoin ajattelin täällä bloginkin puolella esitellä uuden asuntoni kylpyhuonetta, jonka suuren kokonsa ansiosta saa loihdittua kunnon kotispaksi! Pehmeät Balmurin* ja Missonin tekstiilit, ylelliset ihonhoitotuotteet, mm. Mia Höytöltä* sekä tuoksukynttilät saavat paljon aikaiseksi. Uutta kotia ostaessa oli yhtenä ehdottomana kriteerinä sauna. Siis en vain voi elää ilman saunaa (okei no voin oikeasti, mutta kyllä te tiedätte!). Sauna lämpiää useamman kerran viikossa ja silloin useimmiten sammutan kylpyhuoneesta valot ja sytytän muutaman tuoksukynttilän palamaan -kunnon rentoutushetki arjen keskelle. Kylpyhuone oli tosiaan valmiina jo tähän asuntoon muuttaessa, ja en valitettavasti päässyt osallistumaan pintamateriaalien valintaan. Onneksi kuitenkin lattialaatta oli klassista harmaata 10x10cm laattaa ja seinissä puolikiiltävää isoa valkoista kaakelia -näiden pohjalta on hyvä lähteä sisustamaan. Jossain vaiheessa suunnittelin jo lattian päällystämistä betonilla (voi jopa olla että joskus niin tapahtuu), mutta toistaiseksi en viitsi kajota uusiin pintoihin. Toki unelmieni kylpyhuone näyttäisi varmasti vähän toisenlaiselta, kuten Pinterestin Bathroom -kansiossa pääseekin kurkkimaan (klik). Mustaa, valkoista ja marmoria... hmm. Ehkä sitten seuraavaan asuntoon? ;)

Ajattelin vielä tarkemminkin raottaa peilikaappini sisältöä ja esitellä teille lempituotteet näin talvi-ihoa ajatellen, sillä pakkasten paukkuessa kaikki kosteutus tulee tarpeen.

// My home spa in white and grey.

*saatu blogin kautta
Share:

6 kommenttia

 1. Onpa ihanan ylellisen ja kotoisan tuntuinen kotispa!

  VastaaPoista
 2. Näyttää ihanalta, lauantaina lämmitimme pitkästä aikaa oman saunan ja sain hieman käytyä läpi purkkeja kylpyhuoneessa, ihanaa saada turhat pois! :)

  VastaaPoista
 3. Hienolta näyttää! Mutta ei ehkä kovin turvallista poltella kynttilää kaapissa...=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja haha, onneksi se oli siellä vain kuvauksen aikana! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig