2015/12/29

Year 2015 -life is what you make of it

En voi oikein sanoin kuvailla miten mieletön vuosi on takana! Vuosi 2015 piti sisällään niin upeita reissuja, haastavia sisustusprojektia sekä uusia ihania ihmisiä, joita olen tämän vuoden aikana saanut elämääni. Koen syvää kiitollisuutta jokaisesta! <3

Vuonna 2014 olin valinnut vuoden teemaksi rakkauden, tänä vuonna 2015 teemana oli rohkeus (You deserve all things magic). Rohkeutta koeteltiin niin uuden (sinkku)elämän aloittamisessa, asunnon ostamisessa, tanssin SM-kisojen areenalla, haastavan ja antoisan asuntomessukohteen parissa sekä myöskin blogin aihealueen laajentamisessa.


Alkuvuodesta aloitettiin elämä puhtaalta pöydältä, kun entisen avopuolison kanssa jaettu yhteinen koti sai uudet onnelliset omistajat. Tätä uuden elämän alkua juhlittiin luonnollisesti rakkaiden ihmisten parissa. Samaan aikaan juhlittiin myös ihanan kummipoikani ristiäisiä.


Ennen siirtymistä uuteen kotiin piipahdettiin Miamissa, jossa koin täydellisen sekoamisen Victoria's Secretillä (klik) sekä nautin auringosta ja lattarirytmeistä täysin siemauksin.


Kauppakirjat uuteen kotiin kirjoitettiin kamalassa jetlagissa suoraan lentokentältä ja pikkuhiljaa alkoi uuden kodin laittaminen.


Samaan aikaan toteutin Nolohuoneesta olohuoneen (klik) ja aloin työstämään myöskin asuntomessuprojektia Vantaalle. Asukkaiden toiveiden mukaisesti kohteesta tehtiin Kelly Hoppen tyylinen skandinaavisin maustein (klik).


Ennen Suomen kesän alkamista jorasin tanssiryhmäni kanssa SM-hopealle Oulussa (klik) ja piipahdin Barcelonassa juhlistamassa syntymäpäiviä salsabileiden muodossa (klik).


Reissulta palatessa odotti Takemethere -matkablogisivun avajaiset ja tämä(kin) ilta jatkui aamun tunneille tanssiessa. 


Asuntomessujen lehdistöpäivänä jännitti, miten kohteeni otettiin vastaan. Olin todella iloinen hyvästä palautteesta, jota Lakkalaine sai ja kymmenen vuoden takainen haaveeni toteutui vihdoin -oma kohde asuntomessuilla!Kohteestani inspiroituneena myös kotona alkoi tapahtumaan ja kotiin muutti niin Calligarisin ruokapöytä sekä Adean Band-sohva. Lisäksi yksi seinä sai uuden harmaanruskean sävyn.


Kauniita kesäiltoja vietimme ystävien kanssa Helsingin ja Espoon rannoilla yöttömistä öistä (klik) ja kauniista luonnosta (klik) nauttien.
Loppukesästä suuntasin myöskin Nizzaan minilomalle, sillä halusin tutustua tarkemmin Ranskan Rivieraan. Nizzan vintage-liikkeet sekä Italia-henkinen kulttuuri viehättivät kovasti ja uskon, että tuonne tulen vielä palaamaankin!


Syksyllä selvisi asuntomessukohteiden yleisöäänestys ja miten onnellinen olinkaan kuulleessani että kohteeni valittiin asuntomessujen parhaaksi! Omistajapariskunta oli rakennuttanut upean talon, ja yhdessä talon varman maun omaavaan emännän avulla saimme sisustuksesta loihdittua kruunun koko kotiin (kiitos Päivi ja Timo!).


Syksyllä vietimme rapujuhlia (klik) ja kävimme Jessican kanssa pienellä breikilä Oslossa. Innostuin toden teolla ylipolvensaappaista ja niitä löytyykin vaatekaapista useampi pari.


Syksyyn mahtui myöskin ihania juhlia, kuten Indiedays Blog Awardsit ja Jessican syntymäpäiväjuhlat Georg Jensenin Showroomilla.


Olen täysin rakastunut kullansävyyn sisustuksessa ja onnekseni kotia saapui alkutalvesta koristamaan kultaiset Cafu-vaasit. Näin sisustus kotonani otti taas askeleen eteenpäin.


Kaunis ruska kesti puissa pitkään ja ulkona tarkeni lähes ilman takkia pitkään, varsinkin kun sai kietoutua tuollaiseen pehmeään villatakkiin.


Tyllihame innostus nosti syksyllä myöskin päätään ja koska rakastuin tuohon valkoiseen yksilöön niin nyt vaatekaapissa odottaa puuteriroosa versiokin ensi kevään juhlia ajatellen.Vuosi 2015 tulee huipentumaan ystäväporukan ravintolaillalliseen Senaatintorin kupeessa. Ihanaa kokoontua ystävien kanssa ja skoolata tulevalle vuodelle yhdessä! Päällä tulee todennäköisesti olemaan tylliä -mitäs muutakaan! ;)Ihminen, joka on ymmärtänyt pienuutensa, uskaltaa ottaa riskejä -  ilman rohkeutta ei voi saada aitoa onnea. Uusi aina jännittää, pelottaakin, mutta mikä temppu olisikaan olla rohkea, jos ei yhtään pelota. Onneksi minulla on ollut tarpeeksi läheisten ihmisten rakkautta ympärillä oivaltamaan, että elämä on pohjimmiltaan sitä mitä siitä tekee

Ensi vuoden teemaksi olen valinnut armollisuuden. Olen välillä napit vastakkain oman kunnianhimoni kanssa ja vaikka teen asioita intohimolla niin omien voimien kuunteleminen sekä levonhetket ovat myöskin tärkeitä. Haluaan panostaa kehonhuoltoon, joogata enemmän ja löytää mielenrauhan tekemisiin. Tältä pohjalta kumpuaa myöskin oleellisiin asioihin keskittyminen sekä syvempi elämä, joka toivottavasti välittyy teille lukijoillekin sitten ajatuksella tehtyinä postauksina. Eikä ne komeat miehetkään ole pahitteeksi! ;)

Kiitollisin mielin otan vastaan vuoden 2016, sen tuomat uudet haasteet ja ihanat kohtaamiset!

// Life is what you make of it. Welcome year 2016!
Share:

10 kommenttia

 1. Sanna, oivalsit nopeasti ja loistavasti miltä tahdoimme messukohteen näyttävän. Kiitos siitä Sinulle. ❤️

  VastaaPoista
 2. Olipas kiva vuosipostaus. Onnittelut vielä tuosta suunnitteluvoitosta :)

  VastaaPoista
 3. Innolla odotan tulevaa Uutta vuotta 2016, tehdään siitä superhyvä! <3 Hauskoja muistoja tuli postaustasi lukiessa, Lakkalaine oli kyllä niin mieletön inspiraatio!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti tehdään Jessica! Kiitos kun olet tullut elämääni! <3

   Poista
 4. Löysin nyt blogisi Adalminan linkin kautta ja taatusti jään seuraamaan! Totta on, että omilla päivittäisillä ja isommillakin valinnoilla voimme vaikuttaa elämään, mutta jos ei ole saanut hyviä kortteja eli on sairautta, työttömyyttä ym. aika yleisiä ongelmia, ei elämä todellakaan ole sitä, mitä siitä tekee. Bloggarit ovat usein ns. hyväosaisia ja suorastaan unohtavat usein elämän monimuotoisuuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit blogiin! Olen ehdottomasti samaa mieltä kanssasi juuri tuosta, että paljon tapahtuu ikäviä asioita, joihin ei voi vaikuttaa -minullekin on tapahtunut niitä enemmän, kuin kulissit koskaan antaisivat uskoa. Olen ollut aina kova tekemään töitä, enkä antanut periksi vastoinkäymisten yllättäessä. Aito ilo ei koskaan tule kärsimyksen kieltämisestä, elämän tarkoitus on kuitenkin mielestäni Tage Danielssonia mukaillen "ymmärtää maailman kärsimys ja silti säilyttää ilo". <3

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig