2015/12/21

If you were a shoe


Viime Turun tyttöjen reissulla leikimme CharinAdalminan ja Jessican kanssa hauskaa leikkiä! Esitimme vuoroitellen kysymyksiä, joihin muut saivat vastata kysymyksen kohteen puolesta. Jos olisit eläin, mikä olisit? Jos olisit kampaus, mikä kuvailisi sinua parhaiten? Jos olisit maa, mistä sinut tunnistaisi? Jos olisit kenkä, mikä olisit?


Yllättäen minulle valittiin salsakorkokenkä tanssiharrastukseni vuoksi, ja se kyllä kuvailee mielestäni olemustani hyvin: naisellinen, mukautuva ja noh.. tässä tapauksessa myös elämää nähnyt.. ;) Näitä kenkiä ei todella ole tarkoitettu patsasteluun, vaan korot ovat nähneet niin verta, hikeä kuin kyyneliäkin. Tanssiminen on ollut 3-vuotiaasta lähtien harrastus, vasta myöhemmällä iällä todellinen intohimo. Snapchatin (InspiredbyloveS) puolella pääsee seuraamaan tanssiryhmäni treenejä, viime vuoden tapaan tähtäimessä on ensi kevään SM-kisat!


Tanssi on itselle tapa liikkua ja nauttia musiikista sekä yhtenä tärkeimpänä -väylä ilmaista tunteita. Ei ole yksi jos toinenkin kerta, kun tanssiessa on noussut vedet silmiin, viha pintaan tai nauru raikumaan. Joskus jopa niin, että olen omalla tanssillani pystynyt liikuttamaan muita herkistymiseen asti. Tanssin voidaankin sanoa olevan sielun piiloitettu kieli -kaikkea emme pysty aina ilmaisemaan sanoin.

//Dancing with the feet is one thing, dancing with the heart is another.

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig