2015/02/02

This is me

Tammikuu on juossut kovaa vauhtia eteenpäin ja mennyt niin kavereiden polttareitahäitä30-vuotissynttereitä kuin myöskin kummipojan ristiäisiä juhliessa. Kiireinen työkalenteri yhdistettynä asunnonmyyntiin, tanssitreeneihin ja muuhun elämään näkyy aina valitettavasti myös täällä blogin puolella hiljaisuutena, toivotaan että helmikuu antaa enemmän aikaa myöskin päivitellä tänne mukavia juttuja!


Yksi asia, jonka olen pitkään halunnut tehdä, on kertoa enemmän itsestäni tänne blogiin. Blogi on kasvanut parissa vuodessa sen ensimmäisen kuukauden kuudesta kävijästä (kiitos vaan äiti ja kaverit) lähes tuhanteen uniikkiin kävijään päivässä. Kiitos teille, mahtavaa että olette siellä!

Kuka täällä sitten oikein kirjoittelee? Voisin määritellä itseni koulutuksen puolesta, jolta olen kauppatiteteiden maisteri, nykyisen ammattini puolesta, joka on sisustussuunnittelija tai harrastusteni puolesta, jotka liittyvät joogaan ja tanssiin. En koe, että nämä asiat määrittelevät minua ihmisenä, mutta ovat toki osa identiteettiäni ja antavat minulle väylän toteuttaa itseäni.Monet teistä lukijoista ovat kysyneet, miten oikein päädyin sisustustussuunnittelijaksi. Kiinnostus visuaalisiin ja luoviin asoihin on syntynyt jo lapsuudessa, kirjoittelin paljon runoja, piirtelin perheen mökin pohjakuviin kalusteita ja kävin kuvataidekoulua.

Ensimmäinen kosketus sisustuspuolelle taisi olla se kerta, kun sain käsiini Ulla Koskisen toimittaman Deko-sisustuslehden ensimmäisen numeron. Silloinen poikaystävä kiikutti minulle lehden ja sanoi "tämä on ihan sun näköinen". Katsoin lehden upeita asuntomessukohteita ja ajattelin mielessäni, että joku päivä itsekin haluan vielä suunnitella tuollaisen kohteen. Opiskelin kuitenkin silloin kaupallista alaa, enkä oikein tiennyt miten tavoitteeseeni pääsisin. Ja tiedättekö mitä? Ensi kesän Vantaan asuntomessuilla on minun sekä Ulla Koskisen yhdessä suunnittelema kohde! Tämä vuoden 2003 Deko -lehti on vieläkin tallessa, muistuttamassa siitä että unelmat voivat toteutua, kunhan niiden eteen tekee töitä!

Sisustussuunnittelijan työt aloitin oikeastaan ihan sattuman kautta, sillä olen edelleenkin töissä kesätyöpaikassani Vepsäläisellä, jonne menin vuonna 2005 kauppakorkean opintojen ohella. Monet vitsailevatkin minulle, että milloin oikein haen "oikeisiin oman alan töihin". Ehkä nämä urapolut eivät aina mene niin ennaltakirjoitetusti ja joskus oma paikka voi löytyä ihan muualta kuin alunperin kuvitteli -kunhan vain muistaa kulkea sydän avoinna. Itse ainakin nautin nykyisestä työstä ihmisten ja kauniiden asioiden parissa täysin siemauksin.


Läheiseni voisivat kuvailla minua sanoilla välitön, herkkä, tempperamenttinen, määrätietoinen ja syvällinen. Parhaimmillani olen rakkautta uhkuva ja muiden tunteisiin eläytyvä maailmanparantaja, pahimmillaan nämä piirteet tulevat ulos itkuisena kiukutteluna, liiallisena tuhlailuna sekä suorasanaisuutena. Tykkään tutustua uusiin ihmisiin ja nautin hulluttelusta, elämää ei saa ottaa liian vakavasti, mutta toki vakavia asioita tulee osata käsitellä. Kaikilla elämässä on omat vastoinkäymisensä ja minäkin olen joutunut elämässä kohtaamaan asioita, jotka ovat pysäyttäneet ja kasvattaneet. On tehnyt välillä vaikeaa nöyrtyä sen edessä, että kaikki ei ollutkaan omissa käsissä ja kaikki ei mennytkään niin kuin suunnitteli. Tämä on kuitenkin opettanut hetkessä elämistä; meillä ei ole kuin tämä hetki -ja se kannattaa käyttää viisaasti.

Kuten blogistani varmasti on voinut jo huomata, esteettiset arvot ovat lähellä sydäntäni. Vaikka elämä näyttäisi nurjimmat puolensa, saatan miettiä millaiset servetit katan pöytään tai sopiiko kynsilakka yhteen paidan kanssa. Ne ovat sisäänrakennettuja asioita, joita ilman sieluni ei selviäisi kaiken tämän kaaoksen keskellä. Blogini on väylä jakaa näitä rakastamiani asioita teidän lukijoiden kanssa.

Kiva kun olet siellä!

// This is me, now and then.
Share:

34 kommenttia

 1. Löysin sinut ihan sattumalta, ja sattui sopivasti pieni esittely millainen juuri sinä olet. Osasin samaistua erilaisiin luonteenpiirteisiisi, siispä jään innolla seurailemaan tulevaa! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana olet, tykkään kovasti blogistasi <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiva kuulla Irina! :) On ollut hauska tutustua näin blogien välityksellä!

   Poista
 4. Muistan ku teidän koti oli suomen kaunein koti-ohjelmassa.. Odotin sitä jaksoa niin paljon ku olin jo tovin seurannut blogiasi. Olit siinä ohjelmassakin niin herttainen ja oli ihana nähä kotinne kunnolla. Nyt olen ihan malttamaton uuden kotinne suhteen! Saako kysyä miksi muutatte? En oo varma ootko kirjottanu siitä,onko mulla menny ohi? :) kiitos sulle ihanan inspiroivasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Enni! :) Tilannehan on se, että meillä lähti miehen kanssa tiet eri suuntiin, joten mun uudesta kodista tulen jatkossa postailemaan kyllä juttuja! Uusi alku , puhtaalta pöydältä! :)

   Poista
  2. ohhoh, suuria muutoksia sinulla. On varmasti helpompaa ja mukavampaa todella alottaa puhtaalta pöydältä, kun saa uuden kodin jossa ei ole yhteiset muistot. Tsemppiä ja kaikkia hyvää uuteen elämäntilanteeseen! <3

   Poista
  3. Kiitos tsempeistä, kaikki kokemukset kasvattavat ja vievät eteenpäin! :)

   Poista
 5. No heipä hei ♡ olipa ihana lukea sinusta vielä syvemmin. Vaikka blogistasi onkin saanut jo osviittaa millainen lempeä ihminen siellä kirjoittelee. Jatka samaan malliin, olet yksi lemppareistani, vaikka kommentointi onkin ollut hiljaista viime aikoina. Luen kuitenkin juttujasi aktiivisesti ruudun tällä puolen ♡

  VastaaPoista
 6. Kiitos, olipa kiva postaus. Ihanaa, että olet onnistunut toteuttamaan unelmiasi, ehkä omanikin vielä muuttuvat todeksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti toteutuvat, kun vain jaksaa itse niihin uskoa!! :)

   Poista
 7. Vähän itsekin enää jaksan kommentoida, mutta silti blogisi kuuluu mun lemppareihin ja niihin joiden sivuilla käyn säännöllisesti. :) Jatka samaa linjaa, olet ihana! <3
  Ps... noi hiukset! :D Tykkään!

  Heli

  VastaaPoista
 8. Kiva lukea lisää sinusta! Höpsöttelyn olenkin huomannut sinusta ja tykkään ;D! Mm. Miami bitches! oli yksi parhain otsikko postaukselle ;D!!!!

  VastaaPoista
 9. Olipa kiva postaus, kiitos siitä! Ihanan kuvan sinusta olen saanut jo aiemminkin, mutta tämä vain vahvisti käsitystäni ♥ Kiva kun sinä olet siellä!

  VastaaPoista
 10. Kiva postaus sydämellisestä Sannasta! On ollut ilo tutustua suhun paitsi blogin kautta myös livenä. :) Ihana ja inspiroiva tarina Dekosta, Ulla Koskisesta ja asuntomessusisustamisesta. Se kolahti, koska unelma-asiassa olen vähän hihhuli. Uskon, että juuri tuollaiset jutut jäävät alitajuntaan ja että ihminen edistää haaveitaan vähintään tietämättään ja ennen pitkää asiat vain loksahtavat kohdalleen. En ole koskaan (!) käynyt asuntomessuilla, mutta ensi vuonna pääkaupunkilainen ei voi ainakaan laittaa sijainnin piikkin. Teidän kohteesta tulee varmasti hurjan hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura rakas! <3 Kuin myös, on ollut mahtava tutustua suhun ja saattaa Onni ja Maija avioliiton alttarille :D Kyllä, ne unelmat jäävät sinne alitajuntaan (valitettavasti sinne jää myös ne pelotkin, mutta ei niistä sen enempää :D) ja yhtäkkiä huomaat eläväsi unelmaa! Ens kesänä sitten messuilemaan :)

   Poista
 11. Ihana, kultainen Sanna! Jostain syystä eksyin pari päivää sitten siihen Torni-postaukseen, kun ihan ekan kerran nähtiin. Ei tarvinnut samaa aaltopituutta kauaa etsiä <3

  VastaaPoista
 12. ihana postaus! voisitko vielä jpssain postauksessa kertoo sukulaissuhteistasi? näetkö sukulaisia usein, onko ne kuinka tärkeitä sinulle? enot,sedät,tädit,serkut yms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sukulaissuhteista tuskin tulen tänne tarkemmin postaamaan. Oikeastaan lähes kaikki sukulaiset asuvat vanhempia lukuunottamatta ympäri Suomea, joten valitettavasti heitä ei pääse niin usein näkemään. :)

   Poista
 13. Oi miten ihana postaus. Tosi kiva lukea sinusta, vaikutat todella kultaiselta. En ole ennen tainukaan kommentoida, hissukseen sivusta seurannut, mutta täällä ollaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni!! :) Kiva kun olet siellä ja jätit kommentin!

   Poista
 14. Voi mahtavaa, miten ne unelmat vain toteutuvat! Täytyy ehdottomasti tehdä visiitti Asuntomessuille. Uskon, että se teidän kohde tulee olemaan upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Kiitos, jää nähtäväksi mitä saadaan aikaan! :)

   Poista
 15. Ihan kirjoitus ja ihana sinä! Onneksi kaikkia elämän käänteitä ei etukäteen tiedä, niin hyvässä kuin pahassa. Mahtavaa, että olet löytänyt paikkasi! Itsekään en olisi vuosi sitten uskonut, että nyt suunnitellaankin omakotitaloa. Täytyy ehdottomasti sitten käydä katsomassa suunnittelmasi kohde, kun on messujen aika. Tsemppia myös uuden kodin löytymiseen ja nykyisen myyntiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! :) Näinhän se on, täytyy ottaa vastaan mitä tulee! Onnea omakotitaloprojektiin!

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig