2015/02/06

Inspiraatiota kaupunkikotiin
Huh! No siinä ei kauan nokka tuhissut, kun ihana kotimme löysi uudet omistajat! Täällä alkaa nyt kuumeisesti uuden kodin metsästys ja mikä parasta -sisustuksen suunnittelu!

Ruotsalaisen Alvhemin sivuilla on ihania kaupunkikoteja, joista hain vähän inspiraatiota seuraavaan asuntoon. Vaikea tosin valita, minne muuttaisi seuraavaksi asumaan. Keskusta-asuminen todella houkkutaisi tässä vaiheessa elämää, mutta totuus on, että suurin osa ystävistäni asuu Espoossa (josta myös itse olen kotoisin), joten todennäköisesti en tule Lauttasaarta lähemmäs keskustaa koskaan pääsemään. Kuitenkin tietysti vanhojen rakennusten henki, kakluunit, natisevat lautalattiat sekä ikkunasyvennykset houkuttelisivat, onhan vanhoissa asunnoissa oma tunnelmansa. Uskon kuitenkin, että kivan tunnelman voi luoda asuntoon kuin asuntoon, joten nyt menevät ehkä muut kriteerit kuitenkin edelle. Jää nähtäväksi, mitä haaviin tarttuu. ;)

// Lovely inspiration from Alvhem to my new home.
Share:

14 kommenttia

 1. Tsemppiä uuden kodin etsimiseen! Löydät varmasti juuri sopivan ja sisustusexperttinä siitä tulee taatusti aivan ihana. :)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut nopeasta myynnistä. Ja kyllä se uusi oikeakin vastaan tulee :)

  VastaaPoista
 3. Hienoa, onnea! :) En malta odottaa, että pääsen seuraamaan uuden kodin sisustusta. Laruhan on aivan mahtava kompromissi, koska sekä Espooseen että keskustaan pääsee niin kätsästi. Ollaan moneen kertaan puhuttu, että voitaisiin hyvin asua siellä, jos miehelle ei tulisi sitten niin nihkeä duunimatka. Karvakorvallekin on hyviä paikkoja kekkulointiin.

  Mä näin eilen uudessa Avotakassa lepakkotuolin (ja se näytti ihanalta) ja nyt kun se tuli täälläkin vastaan, niin luulenpa kehittäneeni nyt itselleni ylitsepääsemättömän tarpeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! :) Laru on kyllä kiva paikka! Jää nähtäväksi mihin suuntaan kekkuloimaan!

   Poista
 4. Onnea ihanainen! Nyt sitten kurkkimaan uusia hoodeja. ;)

  VastaaPoista
 5. Onnittelut nopeasta asuntokaupasta kaima <3
  Uudesta kodistasi tulee varmasti mahtava -oli se missä tahansa!

  VastaaPoista
 6. Tapiolassa on muutamia ihania 50-luvun kerrostaloja, joissa mun mielestä jo sitä ihanaa fiilistä... Tarpeeksi vanhoja, mutta toisaalta ei tietty vedä vertoja niille vuosisadan vaihteen tai edes 20-luvun rakennuksille Hesan keskustassa. Mutta kyllä noissakin on tunnelmaa :-)

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig