2014/11/09

Last christmasViime vuonna aloitin joulun fiilistelyn jo marraskuun alussa. Ihan ymmärrettävää, sillä onhan tämä marraskuu ihan mahdoton kuukausi. Paljon oman hyvinvoinnin eteen voi tehdä toki itsekin, sillä loppujen lopuksi kaikki on asenteesta kiinni. Itsellä on käytössä d-vitamiinin, salsamusiikin ja kirkasvalon lisäksi nyt myös maca-jauhe, jos siitä saisi vähän potkua tähän märkään ja pimeään kuukauteen. Potkua antaa myös tulevan talviloman suunnittelu, sillä ajatuksena on lähteä joko Intiaan, Vietnamiin, Kuubaan tai Miamiin viikoksi.

Onko siellä suunnitteilla jotain kivaa reissua talvea katkaisemaan?

// Pieces of last christmas and figuring out how to cope with this darkness.
Share:

15 kommenttia

 1. Reissut ovat kyllä aina sellaisia talven piristysruiskuja. Me lähdetään Dubaihin ja Abu Dhabiin aurinkoa ja aavikkoa katsomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuh! Kuulostaa ihanalta! :) Mun matkaseura oli käynyt jo Dubaissa niin päädyttiin muihin vaihtoehtoihin. Sinne kyllä haluan joskus!

   Poista
 2. Ihanat tunnelmat ja kuvat.
  Kuulostaa kivalta matkasuunnitelmat. Tekisi mieli itsekin matkustaa, joten saa nahda lahdetaanko vuoden alussa..

  VastaaPoista
 3. Intiassa Goalla käyneenä, voin suositella paikkaa! <3 Alkuvuodesta ollaan lähdössä perinteiselle Thaimaan reissulle, sinne ihanaan lämpöön. :)
  -Jutta

  VastaaPoista
 4. Ihanat suunnitelmat siellä!! Jos noista saisin valita, niin valitsisin ehdottomasti Kuuban. Me ollaan joka vuosi oltu pari viikkoa reissussa ja kesällä sitten pysytelty Suomessa. Tänään just ajateltiin, että tulevan Norjaan muuttomme takia ei lähdetä nyt talvella minnekään, mutta lähdetään sitten kesällä puolestaan jonnekin Välimeren lämpöön. Voihan olla että maaliskuussa viimeistään harmittaa talven lämpölomattomuus, mutta ehkä selvitään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuba olisi kyllä ihan mieletön! :) Joo ei kesällä kyllä Suomesta tarvitse mihinkään lähteä, talvella sitä lämpöä enemmän kaipaa.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Juu se on nämä marraskuun harmaat, mitkä tekevät sen ilmiön, että jonnekin pitäisi päästä :)

   Poista
 6. Mistä tuo ihana joulukalenteri on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ostettu viime vuonna sellaisesta liikkeestä kuin Lastenhuone. En tiedä onko tänä vuonna sellaista valikomissa :)

   Poista
 7. Ihania suunnitelmia siellä :)
  Mullakin on jatkuva matkakuume päällä. Keväällä olisi kiva tehdä kaupunkiloma kahdestaan ja kesällä mennä koko perheen voimin Kreikkaan.

  VastaaPoista
 8. Lovely decor ideas!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig