2014/11/16

Sohvatuttaa


Pari viikkoa sitten kerroin, miten useassa olohuone -postauksessa vilahtanut Adean Moritz -sohva sai hyvän uuden kodin. Sen jälkeen olohuonetta on rytmittänyt tuolikimara, josta postasinkin jo täällä ja pohdin samalla, tarvitaanko olohuoneeseen sohvaa ollenkaan. Nyt olen kuitenkin tullut siihen aatokseen, että kyllä olohuone kaipaisi paikkaa jossa istua rennosti ja aloin taas tutkailemaan Adean valikoimaa. Seuraavaksi sohvaksi houkuttaisi tuo kevennetty versio Band -sohvasta, jossa on entiseen malliin verrattuna kapeat käsinojat.


Band -sohvaan luottavat ainakin Valkoisen Harmajan SuviModernin puutalon väki sekä Pihkalan Maija. Heillä kaikilla on kulmaversio sohvasta, itse ajattelin pysyttäytyä edelleen suorassa sohvassa, varsinkin mikäli se tulee nykyiseen kotiin.


Toinen vaihtoehto voisi olla Adean Wilhelm -sohva, joka löytyy jo bloginsa lopettaneen Weekday Carnevalin Riikalta. Tykkään sohvan keveydestä sekä tyynyjen tereistä, mutta toisaalta mietin, että onko se kuitenkin omaan makuun liian retro malliltaan.Kolmas villi kortti voisi olla Adean uutuus, Ell -sohva. Sohvassa on 60-lukulaista muotoa ja tuo herkullinen vaaleanpunainen verhoilu miellyttä kyllä silmää. Tosin sohvaan en uskaltaisi noin hallitsevaa väriä ottaa, vaan todennäköisimmin uusi sohva (niinkuin kaikki muutkin aikaisemmat) tulisi olemaan puhtaan valkoinen.

Kaikki kuvat: Adea.
Siinäpä vasta pohtimista, kaikki omalla tavallaan kauniita sohvia.

Mihin malliin sinä päätyisit?

// Wondering what sofa from Adea I would choose next.

Share:

20 kommenttia

 1. Kauniita kaikki! Itse päätyisin Band-sohvaan. Siinä on sellaista eleetöntä kauneutta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin ihana ja erityisesti nyt tuo kapeakäsinojainen malli kiinnostaisi :)

   Poista
 2. Miksi alunperin myit vanhan sohvasi? Se oli kaunis! Itse myös ihailen Adean sohvia, erityiseti Band:n ilmavuus kiehtoo. Tuo vaaleanpunainen olisi aika karkki! :) Itse odotan vanhan sohvamme tulemista tiensä päähän, jotta saisin tilalle jonkin kevyemmän mallin. Miehen mielestä vanha sohvamme van on vielä ihan hyvä, huoh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myin sen koska olin muuttamassa tästä asunnosta pois ja ajattelin että ei mahdu seuraavaan ghettokaksioon jossain keskustassa. Nyt sitten näyttääkin siltä että olen jäämässä tähän, joten sohva-asia tuli taas ajankohtaiseksi :D

   Poista
 3. Kauniita kaikki! Itse puntaroin täällä saman asian äärellä. Tulevaan Norjan kotiin tarvitaan varmastikin pienempi ja sirompi (ja vaaleampi :) sohva kuin nykyinen aikansa elänyt ruskea löhöparatiisi. Tuota Elliä ihastelin itsekin Habitaressa, voiko sirompaa kaunotarta ollakaan? Mutta tod.näk. päätyisin vaaleanharmaaseen Bandiin nimen omaan noilla kapeilla käsinojilla. Tai sitten, johonkin paljon edullisempaan versioon. Jää nähtäväksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ell on niin ihana, mutta itsekin pelkään, että miten kestää omaa silmää. :) Band ja vaaleanharmaa kangas kuulostaa kyllä pitkäaikaiselta valinnalta :) Saakohan Norjastakin Adeaa...

   Poista
 4. Ihania soffia kaikki! Just tänään poimin Wilhelm-sohvan erääseen ideakollaasiin. :) Ja tästä sinun postauksesta sain idean kokeilla sitä meidän divaani-osaa noin, että selkänojatyynyjä ei ole ollenkaan ja toisessa päässä on "nojatyyny" (kuten tuossa ekassa kuvassa). :) Itse tykkään leveistä käsinojista, kun niihin voi paremmin nojailla ja asettaa vaikka kaffikupposen (omalla riskillä;)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iih! Sä olet ton bandin oikein buustannut suomalaisten kotiin, kun kaikki on aina ihailee sitä sulla. :) Toi on kyllä hyvä pointti noiden leveiden käsinojien suhteen kun ne oikein kutsuu nojaamaan :)

   Poista
 5. Band ja Ell, ottaisin kumman vaan :) Ja valkoisena tottakai! Omalla riskillä sekin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi molemmissa on irtopäälliset niin saa pesuun! :D

   Poista
 6. Vastaukset
  1. No se on kyllä kaunis, mutta tereiden lisäksi mietin istuinleveyttä. Tähän kotiin sopii isokin sohva, joten suurinkin Wilhelm jää aika naftiksi.. :)

   Poista
 7. Band ja Ell ovat molemmat keveän tyylikkäitä sohvia. Ihan lemppareita minullakin. Band tosin on ajattomampi, Ellissä on se vaara, että se on nyt vähän liian trendikäs, ja näyttää parin vuoden päästä jotenkin vanhalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, vaikka toisaalta Ell on hyvinkin klassinen malli, mitä tulee 60-lukujen salonkeihin :D

   Poista
 8. Sohva-aihe on täälläkin ajankohtainen. Band kapeilla käsinojilla ja ilman kulmaosaa on tosi jees. Mutta tuo Ell on omalla kuolauslistalla ehdottomasti! Olen tosin miettinyt samaa, että onko liian trendikäs ollakseen ajaton :/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä supersöpö! Ja jos vaikka asuisin jossain vanhassa keskusta-asunnossa, niin ehdottomasti päätyisin siihen.. :) Jää nähtäväksi! :D

   Poista
 9. Meille kotiutui juurikin tuo Adean Band pitkän pähkäilyn jälkeen reilu kuukausi sitten. Sen voi kurkata mm. täältä http://www.kotikolmio.blogspot.fi/2014/11/kuukausi-kotona.html.

  VastaaPoista
 10. Wilhelm on ihana, se tulee kyllä meillekin, jos joku kaunis päivä saan luopua tuosta hirveästä Maskun rumilussohvasta... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kaunis! :) Ja kyllä se aika koitaa vielä jokupäivä.. :D

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig