2019/12/08

Miten koristelen kuusen tänä vuonna


Koska meidän keittiöremontti vetelee V I H D O I N viimeisiään, pääsen kääntämään katseen pölyn keskeltä kohti joulun odotusta. Pahoittelut pienestä blogihiljaisuudesta, täällä on heilunut käsissä viimeaikoina tietokoneen sijaan niin vasara kuin maalipensseli. Laitoimme Itsenäisyyspäivänä joulukuusen jo paikoilleen ja päädyinkin pohtimaan, miten aioin koristella kuusen tänä vuonna.


Olen kerännyt vuosien varrelta eri reissuilta kuusennkoristeita, niitä on tuotu matkamuistoina niin Kööpenhaminasta, Pariisista, Sveitsistä, Barcelonasta kuin Tallinnastakin. Kun koristeet kaivaa esille varaston kätköistä, palaa ajatuksissa reissujen tunnelmiin ja on kiva muistella, mistä minkäkin koristeen on hankkinut.


Viime vuonna ihastuin Barcelonan Diorin liikkeessä aivan mielettömään joulukuuseen, jonka inspiroi tuomaan omankin kodin jouluun ripauksen hentoa puuteriroosaa. Tämä sävy sopi yllättävän hyvin jouluun, mutta tänä jouluna on päättänyt pitäytyä hieman toisenlaisella linjalla.Koska olen vuosien saatossa kerännyt Georg Jensenin kultaisia joulukoristeita, päätin uuden messinki-marmorisen keittiön kunniaksi koristella joulukuusen tänä vuonna kultaisin ja valkoisin koristein. Tuntuu kivalta mennä tänä vuonna hieman simppelimmällä linjalla, nyt kuusta koristavat niin suuret valkoiset ja kultaiset pallot sekä valkoiset rusetit kuin myös nämä kullatut koristeet. Muutama koriste uupuu vielä kuusesta, mutta pääsen pian näyttämään, minkälaiseksi kuusi muodostui. Ja keittiö, siitäkin olisi postausta tulossa. Muutoskuvat ovat aina olleet teidän mieleen ja tämä meidän keittiön muutos oli mielestäni todella onnistunut.
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig