2017/10/08

Viikon parhaat

Olisi taas viikon parhaiden aika. Tekisi ehkä mieli aloittaa sillä, että tämä viikko ei ole ollut mikään paras mahdollinen, mutta haluan kuitenkin tietoisesti löytää niistä ikävämmistäkin päivistä aina ne hyvät hetket, vaikka joskus se onkin hieman haastavaa. Olen muuten myös huomannut yhden asian, joka auttaa useimpien asioiden yli ja vaikeidenkin tilanteiden kohtaamiseen: nauru! Muistakaa hyödyntää tätä meissä asuvaa voimaa niin paljon kun pystytte.


1. Aloitin viime viikonloppuna lukemaan Maaret Kallion kirjaa Inhimillisiä kohtaamisia, joka käynnisti omalta osaltani eräänlaisen somepaaston; poistin puhelimesta kaikki sosiaalisen median kanavat ja päätin, että tällä mennään nyt jonkin aikaa. Samalla tein rajanvedon, että jatkossa päivitän sosiaalista mediaa lähinnä blogipostauksien aikaan ja muutamana valittuna hetkenä päivässä iPadin kautta kotona. Kuulostaa ehkä jonkun korvaan todella rajoittuneelta, mutta en vaan halua enää uppoutua jatkuvasti puhelimen syövereihin ja huomata, kuinka useat kivat hetket valuu hukkaan koska en ole yhtään läsnä. Kaikenlainen jatkuva puhelimen räpläily niin bussissa, kahvilla ja muualla saa nyt jäädä hetkeksi kokonaan, sillä tuntuu, että käyn jatkuvasti kierroksilla ja tarvittava pysähdyshetki aivoille jää saamatta ilman somevapaita hetkiä.


2. Kotona on tullut tällä viikolla hyggeiltyä paljon ja hyvästa ruuasta nauttiminen sekä kauniit kattaukset ovat itselle niitä henkireikiä arjen keskellä. Olemme kokkaileet niin perusruokaa pasta bolognesen ja Nizzan salaatin muodossa, mutta käynnistäneet myös joka syksyisen raclettekauden sekä tilanneet myös Woltilta kotiin noutoruokana Naughty Burgerit.


3. Itseasiassa tällä viikolla on todella tullut herkuteltua useampaan otteeseen, sillä viikolle mahtui myös runsaiden tarjoilujen säestämä tyttöjen ilta samppanjan ja naposteltavien muodossa. Ehkä maailman helpoin vinkki näyttävään tarjoiluun on joko tavallinen tai sitten kerrosvati, johon asettelee viinirypäleitä, mansikoita, suklaapaloja, marenkeja ja macaronseja. Tämän lisäksi meillä oli tarjolla juustotarjotin, vesimeloni-feta salaattia sekä pannukakkuja - saattaa olla että pieni paasto tekee tämän viikon jälkeen hyvää!


4. Mikä onkaan parempi tapa tehdä töitä päivänä, jolloin taivaalta sataa kissoja ja koiria? No etätyöt tietysti! Tällä viikolla on tehty töitä ja kuunneltu sateenropinaa oman kodin suojissa, kahvi tietysti nautitaan Inspired by love -teeman mukista. 


5. Kotona myysailu ja kodin päivitysten suunnittelu on ollut selkeästi tämän viikon lempipuuhaani. Lidlistä hankitut kotitossut sekä Balmuirin aamutakki valikoituu nykyään vähän turhankin usein päälle, jos kodin ulkopuolelle ei tarvitse poistua. Olemme myöskin tehneet kotiin muutamia hankintoja (näistä lisää myöhemmin) sekä laittaneet alulle myöskin keittiöntuunausprojektin.


6. Koska sosiallisen median käytön rajoittamisen yhteydessä tein päätöksen myös siitä, että alan lukemaan enemmän, tilasin tämän päätöksen yhteydessä myöskin pitkästä aikaa viikonlopun Helsingin sanomat. Ei sillä, ettäkö suurimmasta osasta niiden poliittisesti sävyttyneistä kirjoituksista jotain ymmärtäisin, mutta ajattelin, että nyt on hyvä hetki päivittää taas tämä tyttö hetkeksi maailmankartalle muidenkin asioiden kuin talousuutisten ja iltalehden juorujen saralla.


Sellaisia viikon parhaita tällä kertaa, toivottavasti siellä on ollut myös hyviä hetkiä viikko täynnä!


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig