2017/10/16

Viikon parhaat - Balmuir 10 vuottaJos toissa edellinen viikko ei tarjonnut parhaita sävyjään, niin viime viikko sen sijaan olikin sitten täynnä hyviä fiiliksiä. Päällimmäisenä viikosta jäi mieleen Balmuirin 10-vuotis syntymäpäiväjuhlat Kämp-hotellissa. Ennen juhlien alkua piipahdimme myös ensi kevään malliston lanseerauksessa Kämpin presidenttisviitissä. Nyt täytyy kyllä sanoa, että tekipä kunnon juhlat hyvää tähän pimeään syksyyn: ilta täynnä livemusiikkia, samppanjaa, herkkuja ja uusia sekä vanhoja tuttavuuksia!Kämp-hotellin presidenttisviittinä tunnettu Mannerheim-sviitti sisällyttää 250 neliöön useita kylpyhuoneita, makuuhuoneita sekä oman ruokasalin - todella hulppeat puitteet siis ja mietin tuossa juuri että enpä ole ennen vieraillutkaan hotellihuoneessa, joka maksaa useita tuhansia per yö. Balmuirin tulevan kesän mallisto tulee pitämään sisällään paljon puuteriroosan sävyjä, jotka luonnollisesti viehättävät kovasti allekirjoittanutta! Ja varmasti olette pistäneet merkille myös Balmuirin uuden laukkumalliston? Mustaa pikkulaukkua pitkään etsineenä hankinkin itselleni tuon illan aikana pehmeää nahkaa olevan Eloise-kameralaukun, johon teetin tietysti samalla omat nimikirjaimet.


Jatkossa näistä Balmuirin ylellisistä tuotteista pääsee nauttimaan myös valikoiduissa huoneissa Kämpin hotellissa, sillä Balmuir on sopinut yhteistyösopimuksen tämän ylellisen hotellin kanssa. Balmuriin ylelliset tuotteet sopivat hotelliin kyllä paremmin kuin hyvin tuomaan modernin tuulahduksen muuten niin klassiseen sisustukseen. 


Juhlat jatkuivat Mannerheim-sviitin etkoilta itse juhlaosuuteen, jossa kuuntelimme niin Elastisen akustista keikkaa kuin myös ammattijalkapalloilija Sami Hyypiän sanapareja menestyksestä ja intohimosta menestyksen taustalla. Todella ajatuksia herättävät puheenvuorot ja Sami Hyypiän sanat "tyytyväisyys on pahin este menestykselle" saivat pohtimaan menestyksen käsitystä laajemminkin. Vaikka yhteiskunnassamme huokailemme usein ulospäin näkyvälle menestykselle, voi menestys tarkoittaa monelle aivan muita asioita. 


Tämä aihe on sellainen, jota voisin käsitellä ihan kokonaisen postauksen verran, mutta kiteytettynä omasta mielestäni menestys on sitä, että saa tehdä merkityksellistä työtä ja sitä mitä rakastaa. Jos näillä eväillä sitten vielä saavuttaakin jotain, se on vain kirsikka kakun päällä - ei tavoitetila.

Elastisen lyriikoita mukaellen

jatkan jaksan vaikka väkisin jos ois helppoo, kaikki tekis niin
mus on voima, jota en voi vaimentaa pusken täysii aina vaan mun ei täydy, vaan mä saan

Onnittelut vielä 10-vuotiaalle Balmuirille ja kiitos upeista juhlista sekä tuotteista, jotka ilahduttavat niin arjen kuin juhlan keskellä!
Share:

2 kommenttia

  1. Todella hyvä fiilis välittyi näistä kuvista ja kirjoituksesta. Sait mutkin pohtimaan menestyksen käsitystä vähän syvemmin. Kiitos inspiroinnista Sanna. ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoistasi! Ehdottomasti kannattaa pohtia, mitä menestys tarkoittaa itselle. Yhteiskuntamme antaa menestyksestä helposti päälleliimatun ja pinnallisen kuvan, joten on hyvä löytää myös se oma polku :)

      Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig