2017/10/22

Viikon parhaat

Koska viime viikon parhaissa keskityttiin ainoastaan Balmuirin 10-vuotisjuhliin, halusin tähän postaukseen nostaa positiivisia asioita kahden viikon ajalta. Oikeastaan nyt kun olen kohta kuukaden tehnyt tätä postaussarjaa, huomaan positiivisuuden ja hyvän fiiliksen lisääntyneen elämässä - aivoja voi ja kannattaa siis jumpata näkemään ne hyvät hetket arkisen aherruksen keskellä. Voin kertoa, että oma elämäni ei koskaan ole ollut täydellistä, mutta se on aina ollut kaunista - blogi onkin loistava väylä jakaa sitä kauneutta teidän lukijoiden kanssa!1. Meillä kävi viime viikolla taas siivooja ja Freskan* nuori herrasmies teki loistavaa työtä. Erityisesti tämän pimeän ja sateisen kauden aikana mm. Maija tuo valtavasti kuraa sisään, vaikka pieni koira onkin, joten tällainen kerran kuukaudessa suoritettava tehosiivous tekee kodille ihmeitä!


2. Lähiaikoina on ollut paljon puhetta blogien latistuneesta kirjoitusotteesta, siitä kuinka kaikki bloggaajat "illuisivat samassa jäähtyneessä kylpyvedessä" (suora lainaus blogista Missä olet Laura). Olen itsekin asiasta aikalailla samoilla linjoilla, sillä tämä on yleistynyt trendi erityisesti heillä, jotka saavat paljon negatiivista kommentointia osakseen. On helpompi säilyä neutraalina ja vältellä vahvoja mielipiteitä säästyäkseen kuraryöpyltä , mutta toisaalta lukijoiden kanssa käyty dialogi on monen bloggaajan suurin motivaationlähde pitää blogia. Viime viikolla julkaisemani postaus designkopioista sai hurjan keskustelun aikaiseksi niin blogin kuin blogin kaikkien somekanavien puolella ja halusinkin kiittää teitä kaikkia aktiivisuudesta asian tiimoilta! Postaus meni heittämällä blogihistoriani luetuimmaksi postaukseksi ja herätti mielipiteitä niin puolesta kuin vastaan - kiitos niistä molemmista! Kuten WTD:n Nata fiksusti kirjoitti "bloggaamisen laadun harvoja mittareita on liikenteen määrä ja se kasvaa suhteessa enemmän, jos sinusta ei pidetä kuin jos sinusta pidettäisiin. Sitten pitääkin tasapainotella sen suhteen, että kuinka paljon vihaa osakseen jaksaa sietää elantonsa eteen."3. Eteisemme on jo pitkään kaivannut särmää ja siellä käytettynä ostettu Ikean kiiltovalkoinen senkki lasikannella ei enää pitkään ole tuntunut omaan tyyliin sopivalta. ByLassenin kuutioista rakentuva Frame- senkki on ollut pitkään haavelistalla (tanskalainen muotoilu yhdistetynä yksinkeraisiin linjoihin -toimii!) ja olinkin iloinen, kun pääsin tämän huonekaluhankinnan toteuttamaan*. Tarkempia kuvia on varmasti tulossa blogiin, mutta eikö sovi meille hyvin? Huomasin juuri, että jalustassa sekä meidän sohvapöydässä on samanlainen jalka ja näin ollen tuo jatkumoa eteisen ja olohuoneen välille.


4. Teimme eilen miehen kanssa sisustuskierroksen Helsingin lempiputiikeissa ja näistä on tulossa tarkempaa vinkkipostausta myöhemmin blogiin. Ilma oli aurinkoinen ja kirpsakka, niin oli kiva fiilistellä syksyistä väriloistoa liikkeiden tarjonnan ihailun lomassa. Helsinki on muuten täynnä mitä ihanampia sisustusliikkeitä, joten designfriikin aina ei tarvitse merta edemmäs kalaan - vai pitäisikö sanoa tässä vaiheessa Tanskaan.


5. Syksy on lempivuodenaikani kaikesta sateesta ja pimeydestä huolimatta. Pehmeät huivit, kynttilät, syksyn aurinkoiset ilmat sekä höyryävät juomat kutsuvat nauttimaan. Syksyllä on lupa vain olla sisällä tekemättä mitään, toisin kuin kesällä, jolloin jokainen pienikin auringon pilkahdus aiheuttaa paineen nauttia kesästä, sillä kohta se jo loppuu!6. Kuten postauksen ensimmäisessä kuvassa näkyvä antiikkinen kynttilänjalka sekä tarjoiluastia, niin myös nämä kauniit pienet peilit lähtivät sisustuskierrokselta matkaan (Bulevardin taidekauppa V.Hollming & Co). Viime kesänä hankin ensimmäisen vanhan hopean tarjoiluastian (vilahtaa mm. tässä postauksessa) Ruotsin antiikkiliikkeestä ja koin, että se toi kivaa rouheutta meidän muuten vain uusilla kalusteilla sisustettuun kotiin. Nämä peilit eivät vielä ole löytäneet paikkaansa ja tähän sohvan yläpuolelle oli alunperin tarkoitus porata Fritz Hansenin pyöreä peili, mutta vielä mallailut jatkuvat lopullisen kohteen löytämiseksi. Itseasiassa parhaillaan täällä pora laulaa erään valaisinkaunottaren seinään asentamiseksi, kukaanhan ei varmaan arvaa minkä valmistajan valaisin on kyseessä? ;)

*toteutettu blogiyhteistyönä

Share:

3 kommenttia

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Hei hieman aiheesta poiketen kysyisin sinulta neuvoa, mikä valonlähde kannattaa hankkia Louis Poulsenin Snowballiin? Ja sitten myös toinen vähän hassu kysymys, mutta millä etäisyydellä teillä lamppu on pöydästä? Hankin juuri itselleni tuon kaunokaisen ja olisi mukava kuulla kokemuksia sinulta. Kiitokset mukavasta blogista, tätä seurailee mielellään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Elisa! Meillä taitaa olla Duralampin Duralux Twist -polttimona tuossa valaisimessa. Etäisyys -hmm- ehkä n. 60cm. Aika alas saa mielestäni valaisimen laskea, monesti näkyy liikan korkealla suhteessa pöytään.

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig