2016/06/05

Finally found what I've been looking for


Kun se oikea tulee vastaan, sen vain tietää.


Joskus se täydellinen elämänkumppani löytyy sattumalta, toisinaan etsimällä. 

Omani tuli vastaan kun lopetin etsimisen ja halusin esitellä sen täällä blogissakin, koska siinä on kaikki vain niin kohdallaan. Kotimainen Familonin Jousto sängynpääty* (jälleenmyynti) oli täydellinen niin värinsä kuin kokonsakin puolesta omaan makuuhuoneeseeni. Familon on toiminut jo vuodesta 1966 osana suomalaisten kotien hyvinvointia ja he yrityksenä haluavat panostaa esteettisten arvojen lisäksi tuotteidensa ympäristöystävällisyyteen sekä laatuun.


Jouduin edellisen asunnon myymisen yhteydessä luopumaan tästä ihanuudesta, koska pääty oli liian massiivinen uuteen makuuhuoneeseeni. Se ei kuitenkaan enää harmita, sillä uudessa elämänkumppanissani Familonin sängynpäädyssäni on juuri oikea korkeus (110cm jaloilla) sekä aivan täydellinen kitin sävy. Ehtona uudelle päädylle oli myöskin se, että se ei saisi tulla liikaa ulos seinästä. Tämä pääty on juuri sopiva 5cm syvyydellään makuuhuoneeseeni. Lisäksi pääty seisoo omilla jaloillaan, eikä sitä näin ollen tarvitse kiinnittää seinään tai sänkyyn.


Familonilla on valikoimissa myöskin ihania pellavalakanoita, joista näistä valkoisista puuvillapalloni pääsi jo nauttimaankin. Pellavalakanat ovat ehdoton valinta kesähelteillä, sillä ne pysyvät sopivan viileinä, kauniit rusetit pussilakanoissa ja tyynyliinoissa tuovat ripauksen myös romanttisuutta petaukseen Maison Helsingin vaaleanpunaisten kukkien kera.Tuo yksi karvapallo osoittaa ainakin tyytyväisyyttä uusien pellavien keskellä, mutta tarkoitus olisi vielä ennen lakanoiden väliin pujahtamista käydä pelaamassa ottelu tennistä, josta olen taas uudestaan innostunut! Hauska löytää takaisin vanhan lajin pariin, jota on nuorempana harrastanut. Täytyy kyllä sanoa, että lyönnissä on sen verran parantamista että harkitsen vakavasti opettajan palkkaamista, mutta sitä ennen otan homman vain hauskanpidon kannalta.

Nautinnollista illan jatkoa!

*Pääty ja lakanat saatu blogin kautta.

// My baby testing new linen sheets from Familon. <3
Share:

14 kommenttia

 1. Ihanat kuvat! <3 Kesäpetaukseen sopiikin hyvin ripaus romantiikkaa.

  VastaaPoista
 2. Mä odotin kanssa vuosia sitä oikeaa mutta lopulta tein sen itse ja se on täydellinen <3 Nuo pellavalakanat näyttää ihanan kutsuvilta!

  VastaaPoista
 3. Mä odotin kanssa vuosia sitä oikeaa mutta lopulta tein sen itse ja se on täydellinen <3 Nuo pellavalakanat näyttää ihanan kutsuvilta!

  VastaaPoista
 4. Kaunis petaus. Meillä kans valkoiset pellavaiset petivaatteet ja ollut mielessä kaveriksi ripaus puuterin roosan sävyä näin kesäksi, näyttää kyllä kivalta ja pieni romanttisuus ei makkarissa haittaa .)

  VastaaPoista
 5. Mikä tuo sängynpääty on, mistä hankittu ja millä hinnalla, hieno :)
  sipsi@iki.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut että vastauksessa kesti! blogger on jotenkin jumittanut viime päivät! Mutta pääty on siis Familonin Jousto, hinta muistaakseni 395e ja jälleenmyyjä mm. Vepsäläinen!

   Poista
 6. No kyllä kerrassaan upea sängynpääty ja juuri sellainen, jollaista itsekin olen miettinyt. Onko tuo väri sama kuin Vepsäläisen sivuilla oleva harmaan värinen pääty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Pääty on sävyltään kitti eli ei ole se tummanharmaa joka sivuilla! :) päädyn saa kuitenkin jo tilattua tuolla vaalealla vaikka on syksyn mallistoa!

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig