2016/06/08

Luo makuuhuoneen tyyli


Ajattelin luoda kesäisestä makuuhuoneesta inspiraatiopostauksen, jossa erittelen hieman tuotteita, joilla keveä tyyli luotiin. Familonin Jousto -sängynpääty kruunasi makuuhuoneeni ja ennen valitaa kartoitin hieman valikoimaa päätyjen suhteen muutenkin. Trademaxin upea napeilla koristeltu sängynpääty* (1) löytyy ystävältäni Caritalta ja käyppä kurkkaamassa hänen blogistaan, miten upea tunnelma Töölöläis kodin makuuhuoneessa vallitsee. Maison Helsingin silkkikukat (2) ovat oiva valinta herkkänenäisenkin sängyn viereen, sillä näiden kohdalla ei tarvitse pelätä mitään allergioita.

Valkoiset pellavaiset pussilakanat* (4) tekevät makuuhuoneesta raikkaan ja viilentävät nukkujaa kesähelteillä... tai siis helteitä odotellessa taas. ;) Desenion julisteet (3) rytmittävät seinillä muuten vaaleaa kokonaisuutta, itse tykkään tuosta mustasta kehyksestä, jonka ne kaiken valkoisen kontrastiksi luovat. Mikä siinä onkin, että valkoisen, mustan ja puuteriroosan sävyt vain viehättävä vuodesta toiseen? Ja tuo koira sitten... sehän kruunaa koko makuuhuoneen! Vastaavaa ei taida olla myynnissä -onneksi näin. <3

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

// Copy my style, soft tones in bedroom.

Share:

8 kommenttia

 1. Ai kiva, olen jo jonkin aikaa yrittänyt etsiä sopivaa sängynpäätyä ja itse asiassa katsoin juuri tätä Familonin Joustoa netissä, mutten tajunnut että sitä on saatavilla myös vaaleana? En ennättänyt vielä kauppaan asti katsomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuo vaalea on syksyn mallistoa, aivan täydellinen kitin sävy!

   Poista
 2. Muistatko yhtään paljonko ne maison helsingin kerrosvadit maksaa? Tuli mieleen instagram kuvastasi!

  VastaaPoista
 3. Kiva sängynpääty postaus.Kysyisin nyt sinulta, mitä mieltä olet marmorin näköisistä parketti laatoista ( oloh, makkari ,keittiö, eteinen)ja mistä vois mennä katsoo? Kiitos jo etukäteen.

  VastaaPoista
 4. Ystäväni juuri teki vastaavan (?) lattian kotiinsa, se on ainakin upea! Joskus pitää miettiä käytäntöä ja valita aidon materiaalin sijaan laminaatti! :) Marmorihan on klassinen materiaali, vaikkakin nyt erityisesti pinnalla. Omaan kotiini/makuuni marmori (oikea tai jäljitelmä) sekä laatta olisi liian kylmä, itse tykkään puulattiasta, erityisesti vanhasta kuluneesta sellaisesta.

  http://www.teljanneito.com/2016/05/karitma-glamous-marble-carrara.html

  VastaaPoista
 5. Vitsi sulla on hieno blogi, ihanan selkeä :) Ja tämä postaus oli inspiroica, big likey! :--)

  www.lauraheinikki.fi

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig