2016/06/18

On rainy days, create your own sunshine


On päiviä, jolloin aurinko paistaa. Sitten on päiviä, jolloin täytyy itse luoda oma auringonpaiste. Yksi isommista opeista, jonka elämässäni olen saanut, on kiitollisuuden harjoittelu. Kun tietoisesti harjoittaa mieltä näkemään hyvän joka asiassa, siitä tulee pikkuhiljaa tapa. Elämä on pitkälti sitä, miten siihen suhtautuu.


Kiitollisuus on sitä, että elämän hyviä asioita ei pidä itsestään selvyytenä, oli kyseessä sitten parisuhde, ystävyys, terveys tai vaikkapa oma taito. Kiitollisuus muuttaa talon kodiksi, raaka-aineet ateriaksi, ventovieraan ystäväksi, epäonnistumisen opinkappaleeksi. Kiitollisuus avaa oven täydelle elämälle.


Positiivisten asioiden näkemisellä en tarkoita huonompien asioiden kieltämistä. Ihmisen elämässä tulee hetkiä, jolloin on oikeus kokea vihaa, surua ja pettymystä. Silloin ei keittiöpsykologin tsempit auta, vaan ainoastaan aito ymmärrys ikävämpien asioden äärellä. Se, että joku on siinä vieressä silloinkin, kun on itse itselleenkin sietämätön.

Camilla Bloom Photography
Päälle valikoituu eräänä kesäpäivänä keltainen mekko. Tässä ollaan kyllä niin epämukavuusalueella, kun päällä ei olekaan mustaa, valkoista tai harmaan sävyjä. :D Oletteko muuten huomanneet, että Booztilla on -40% ale useasta kesävaatteesta? Nyt on hyvä hetki tehdä muutama hankita ja laittaa sormet ristiin, että toukokuun helteet ei olleet tämän kesän ainoita. Tänään kuunnellaan sateen ropinaa ja voi hyvällä omalla tunnolla puuhailla kotona asioita, jotka hellepäivinä jäisi tekemättä. 

Mekko - Pimkie (vastaava)*
Kengät - Stradivarius (vastaava)*
Laukku - Louis Vuitton (vastaava)*
Aurinkolasit - Rayban (vastaava)*

// One of the days when you just have to create your own sunshine.
Share:

4 kommenttia

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig