2018/10/15

Slettvoll - inspiraatiota Tukholmasta


Kesän lomareissun yhteydessä meillä oli päivä aikaa viettää Tukholmassa ja otimme siitä kaiken irti – vierailimme niin kuninkaanlinnassa vahdinvaihdossa kuin myös sisustusliikkeissä, joista ehdottomasti oli päästävä taas kurkistamaan Slettvollin liikkeeseen. Saatatte ehkä muistaa, että vierailimme siellä myös viime vuonna kesällä ja oikeastaan aika hauska, että melkein tasan vuosi sitten postailin samasta Slettvollin Tukholman liikkeestä kuvia blogiin täällä.Liike oli muuttunut ja laajentunut viime kerrasta merkittävästi, joten inspiraatiota oli tarjolla entistä enemmän. Tilojen väljyys mahdollisti suuret, loungemaiset sisustukset, jotka itseäkin viehättää tällä hetkellä sisustuksessa kovasti (sen Östermalmilaisen klassisen tyylin lisäksi). Suomessa tätä liikettä tullaan tuskin näkemään vähään aikaan, sillä täällä on pinnalla niin vahvasti skandityyli vaaleine puupintoineen ja pastelleineen.Mutta onneksi liikkeen rouhean ja etnisen moderneja esillepanoja pääsee ihastelemaan niinkin lähellä kuin Tukholmassa. Itseä viehättää Slettvollin luomassa konseptissa nimenomaan hienostunut ja maanläheinen ylellisyys, jossa kodikas tunnelma yhdistyy moderniin linjoihin. Kuten olen blogissa aikaisemminkin kirjoittanut, me tavoittelemme tällaista eurooppalainen tyyli kohtaa norjalaisen vuoristomökin -tunnelmaa mökille.Slettvollin tyylissä viehättävät myös etniset elementit buddha-patsaista puisiin veistoksiin sekä tummat sävyt, joita itselläni olisi vaikea kuvitella kotiin, mutta vapaa-ajan asuntoon kylläkin. Ja mites tuo rottinkinen terassiryhmä sitten? Olisipa aika täydellinen tunnelmointipaikka lasitetulle terassille.


Kannataa pistää siis tämä liike korvan taakse, jos olette menossa Tukholmaan lähiaikoina – ehkä nyt jopa syyslomalla? Tekisi kyllä täälläkin joku pieni breikki arkeen enemmän kuin hyvää. Ehkä jotain sellaista on jo suunnitteillakin!

Share:

2 kommenttia

  1. Ihanan näköinen butiikki. Siskon kanssa piti nyt marraskuussa lähteäkkin käymään Tukholmassa, mutta siirrettiin se myöhemmäksi kun tuli lähtö Floridaan :) Tuolla pitää ehdottomasti käydä ihastelemassa, kiitos vinkistä ja pitää muistaa tämä laittaa korvan taakse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä se on! No hei, Florida taitaa voittaa Tukholman mennen tullen :D Ihanaa reissua, Slettvoll odottaa sitten Tukholmassa teitä :)

      Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig