2018/10/04

Kun takki ostetaan päältäsi


Tämä kuvissa näkyvä Mangon kipparitakki on ollut sen verran kysytty, että ajattelin siitä täällä bloginikin puolella vinkata. Käytännössä tämä takki ostettiin päältäni tehdessäni töitä asiakkuudellani – kollega ihastui siihen ja kätevästi sain tämän myötä tilattua itselleni yhtä suuremman koon. Olin hätäisesti Mangolla piipahtaessani napannut M-koon, vaikka L olisi ollut tulevan syksyn paksuja neuleita ajatellen parempi. No nyt on L-koko postitse tulossa ja kollegani tyytyväinen saadessaan minun (jo verkkokaupan mukaan loppuunmyydyn) M-koon.Tällainen kaksirivinen, musta kipparitakki on super helppo ja tyylikäs useaan vaatekokonaisuuteen yhdistettynä ja ainakin sopii todella kivasti kaikkien kultaisilla yksityiskohdilla varustettujen asusteiden kanssa – kuten vaikka tämän Louis Vuittonin Neo Noe -laukun ja Vagabondin Daisy - nilkkureiden.


Tälle takille tulee varmasti käyttöä useiksi vuosiksi, eikä se todellakaan ollut hinnalla pilattu! Liikkeistä tämä on mielestäni jo loppunut, mutta verkkokaupan kautta pitäisi saada vielä jotain kokoja tilattua.


Tänään olikin jo ensimmäinen kunnolla syksyisen kirpsakka päivä – itse ainakin varustauduin jo pipoin ja hanskoin. Viikonloppuna olisi tulossa teidän kysymyksien avulla toteutettu yrittäjyys-postaus, joten kannattaa silloin pysyä kuulolla, mikäli yrittämiseen liittyvät aiheet kiinnostavat!

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig