2018/06/15

Kylässä ByLassen kaupunkiasunnossa

Alkuviikko suhahti ohi nopeasti kesän ja syksyn työkuvioita neuvotellessa sekä yllätyspolttareissa, mutta nyt vihdoin ollaan taas blogin parissa. Pääsin tässä jokin aika sitten vierailemaan ByLassenin maahantuojan kaupunkiasunnossa Helsingin keskustassa, joka on sisustettu lähes täysin tämän tanskalaisen brändin tuotteilla. Ajattelin jakaa teillekin hieman inspiraatiota näiden kuvien myötä ja vinkkailla samalla, mitä tuotteilla asunto onkaan sisustettu. 


Asunnon kauniin vaaleassa olohuoneesta löytyy tyyliin sopiva beige sohva, jonka edessä ovat Twin-sohvapöydät* eri koossa ja väreissä. Sohvapöydän kannet ovat käännettävät, joten niiden avulla pystyy vaihtamaan pöydän ilmettä helposti. Sohvapöytien päällä on tyylikäs Frame-tarjotin* sekä Kubus1-kynttilänjalka*. Meidän kotoa löytyy tuo neliosaisena, mutta yhden kynttilän tarpeeseen tämä pieni on tosi suloinen. Seinälle on puolestaan rakennettu tyylikäs kokonaisuus Frame*-kuutioista, joista saa tehtyä jalustalla niin ikään senkkejä. Kokonaisuuden voi rakentaa ihan mielensä mukaan ja tämä kokonaisuus on täydennetty keltaisella Rimm-maljakolla* sekä pienillä Frame-laatikoilla*. 


Sohvan parina löytyy upeaa aniliininahkaa oleva My Own-chair* sekä Mesch-viltti* - kurkistaapa tuolin takaa vielä Rimm-kukkaruukku* suurella viherkasvilla. Meillä tuo Rimm-ruukku löytyy jo vuoden alussa esitelyssä postauksessa silkkiorkidean suojana eteisestä – kiinnostaisiko teitä muuten postaus suhteestani näihin keinokukkiin? Ne tuntuvat olevan sellainen asia, joka selkeästi jakaa sisustajien mielipiteitä.


Asunnossa on ruokapöytänä Conekt-pöytä*, joka muuten on Finnish Design Shopissa alennuksessa tällä hetkellä. Pöydän ympärille on koottu niin mustat ML42-jakkarat*  kuin Lassen chairit*. Mielestäni tässä on hauska tapa yhdistää muutamaa erilaista istuinta pöydän ympärille, sillä kaikkien tuolien ei tietenkään tarvitse olla aina samanlaisia. Musta saarnea oleva pöytä on mielestäni todella kaunis ja antaa kivaa kontrastia vaaleaa Timberwisen lattiaa vasten.


Koska asunto on kompakti, sänky löytyy tällaiseen valkoiseen seinähyllyyn piilotettuna. Tämä ratkaisu on mielestäni todella toimiva vaihtoehto vuodesohvan sijaan. Monesti vuodesohvat saattavat olla sekä istuin- että nukkumismukavuudeltaan huonoja, mutta tällaisessa ratkaisussa hyllyn sisään piilotettu sänky (joka avataan siis esille yön ajaksi) sekä tavallinen sohvi toimii melkein jopa vuodesohvaa paremmin. Päivisin sängyn hylly toimii paikkana somisteille, ja tässä asunnossa oli jatkettu ByLassenin linjaa Illustrate -kehyksillä*, julisteilla,


Ruokapöydän päällä on meidänkin kotona nähdyt Lolo-vaasi* sekä Kubus-kulho* valkoisina. Koska asuntoa on tarkoitus käyttää vain silloin tällöin, löytyy sieltä myös Maison Helsingin silkkikukkia, kuten vaikka nämä kauniit pionit Lolo-vaasissa.

Jos teitä kiinnostaa palata aikaisempiin Kylässä-sarjan postauksiin, niin kurkkaappa esimerkiksi ystäväni klassiseen keskusta-asuntoonMikon modernin maskuliiniseen ullakkoon,  boheemiin Eira kotiinLauran klassisen moderniin joulukotiinAnnaleenan midcentury modern -tyyliseen kotiin tai Ruotsissa asuvan ystäväni jugend-asuntoon. Näitä kylässä-sarjan kotipostauksia on tulossa lisää tässä kesän aikana, kun pääsen vierailemaan niin sisustussuunnitteluasiakkaan modernissa omakotitalossa, ystäväni Hampton-henkisellä saaristomökillä sekä 1920-luvun villalla Ruotsissa – en malta odottaa! Ja äitinikin kotipostaus on vielä tuloillaan, joten paljon inspiraatiota tiedossa erityylisistä kodeista teille lukijoille.

*postaus sisältää mainoslinkkejä

Share:

4 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Moikka! Pahoittelut, että jouduit odottamaan vastausta. Se on kuulemma LeKlintin valikoimista!

      Poista
  2. Vitsi miten upea. 😍 Nuo ruokapöydän tuolit on kyllä tosi kauniit. ❤

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig