2017/09/10

Sisustussyksyn toiveasu

 Olen huomannut vaatekaappini noudattavan jokaisena vuodenaikana samaa kaavaa: useimmat asuni koostuvat valkoisesta yläosasta ja mustasta alaosasta. Kesäsin lyhythihaista valkoista ohutta puuvillaa ja trikoohameita, talvea kohti mentäessä kashmir-neuleita sekä pidempihihasia viskoosipaitoja ja villahameita. En tiedä, onko kyseessä mukavuudenhalu vai näiden värien helppo yhdisteltävyys, mutta tällä tiellä on nyt kuljettu vuodesta toiseen. Käytän toki myös värejäkin, ainakin muutaman puuteriroosan, harmaan ja beigen vaatteen muodossa, mutta enemmistö vaatekaapistani on mustaa tai valkoista. Ja koska teen useimmat vaateostokseni nykyään verkkokaupoista, halusin teillekin linkata syksyksi muutaman tällaisen musta-valkoisen asukokonaisuuden Booztin, Massimo Duttin ja Flatteredin valikoimista.


Massimo Dutti - pallohihapaita / Just Female* - röyhelöpaita
 Rodebjer* -rusettipaita /  Massimo Dutti - korsettipaita / Good of Yours* - yksihihainen paita

Erilaisten valkoisten yläosien kaveriksi sitten voikin valita helposti jonkin vaatekaapin mustista alaosista, riippuen päivän tyylistä haluaako mennä mustilla suorilla housuilla vai esimerkiksi nahkahameella.Näistä on helppo yhdistellä sitten asukokonaisuuksia ja ottaa seuraksi vaikka nahkalaukku, loaferit ja särmää antamaan Tassel -korvakorut.

Ralph Lauren -nahkalaukku* / Flattered - mokkasiinit /  Rodebjer* -rusettipaita  / Top Shop -tasselkorvakorut / Inwear*  - suorat housut

Kaikki kunnia tosiaan niille, jotka arkenakin jaksavat miettiä mitä mielenkiintoisempia asukokonaisuuksia, mutta itse tykkään mennä mahdollisimman helposti yhdistettävällä ja neutraalilla vaatekaapilla. Huomaan myös, että kaikki erikoisuudet jäävät helposti sitten kaappiin, ja päälle tulee valikoitua tuttua ja turvallista perusvaatteiden muodossa. Tämän tyylisillä asuilla ajattelin ottaa vastaan sisustussyksyn tapahtumat kuten Design Weekin, Habitaren sekä muut tulevat tapahtumat.
Eli mustaa ja valkoista - tylsää ja tarjoilijamaista? Ei, vaan helppoa ja tyylikästä!

*Postaus sisältää mainoslinkkejä
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig