2017/09/06

Hotel J


Vaikka syksy onkin ottanut paikkansa kesän tilalla (jos edellistä vuodenaikaa voi kesäksi edes kutsua), niin palataan hetkeksi aurinkoisiin tunnelmiin Tukholman läheisyyteen. Varmasti suurin osa meistä tuntee Tukholman lähinnä risteilyn välisenä, noin kuuden tunnin pyrähdyksenä, mutta itse olen alkanut mieltää Tukholmaa myöskin täydellisenä minilomakohteena, jonne lentää parillakympillä ja nappaa kivan hotelliyön parilla sadalla. 


Viime Ruotsin reissullamme majoitumme loppuloman Hotel J:n kauniissa puitteissa. Tämä purjehdusklubi-tyylinen majoituspaikka ei sijaitse aivan keskustassa, vaan Nackan alueella Tukholman saaristoon päin mentäessä. Keskustasta on yhteys hotellille niin laivalla kuin bussillakin, joten tämä hotelli on merellisyytensä ja rauhallisuutensa ansioista melkein kuin mökillä olisi, mutta pienen matkan päässä keskustan mahdollisuuksista.


Hotellin sisustus mukaili Hamptons-tyylistä beach house-teemaa sinivalkosine raitakankaineen, Howard-sohvineen ja merellisine näkymineen. Aulatilan takka, suuret valkoiset leikkokukat sekä tyyliin sopivat ulkokalusteet huokuivat kaikki todellista kesälomatunnelmaa ja olisimme viihtyneet hotellissa useammankin yön.


Myös hotellihuoneiden tyyli jatkoi samaa linjaa ja mainittakoon, että room service-listalta löytyi perinteisten burgerien lisäksi myös toast skagen, jota tulikin nautittua reissumme aikana useamman kerran. Matkalla mukana kulki myös Sudio Swedenin valkoiset kuulokkeet*, joiden avulla pääsi hetkeksi omiin maailmoihin vain musiikkia kuunnellen ja lehtiä lukien.Huoneen ikkunoista avautuivat kauniit merelliset maisemat ja meren läheisyys toikin yöpymiseen oman rauhallisen elementin. Hotellin läheltä lähtee paljon kävelyreittejä rantaa pitkin ja jos emme olisi olleet niin väsyneitä hotellille saapuessamme, olisimme varmaan näitä kauniita maisemia kävelleet enemmänkin.
Omasta mielestäni hotellissa yöpymisen yksi paras osa on ehdottomasti hotelliaamiainen ja se oli katettu Hotel J: osalta ihan mielettömään, vieressä olevaan rakennuksen saliin. Vaikka tällainen superylellinen ja värikäs tyyli ei olekaan omaan kotiin ja makuun sopiva, mielelläni ihailen niitä kyllä muualla vieraillessani! Tänne hotelliin varmasti tulee palattua vielä uudestaankin -ehkä ensi kesänä?

Ajattelin tehdä meidän alkukesän Madeiran reissun osalta myös samanlaisen hotellipostauksen, sillä myös sen reissun osalta oli hotellivalinta todella onnistunut. Toivottavasti näistä saatte vinkkejä myös omia reissuja suunnitellessa!

*Kuulokkeet saatu bloginäkyvyyttä vastaan.


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig