2017/09/22

Lempiasusteet


Sisustussuunnittelijana olen pistänyt merkille, että usein asiakkaiden sisustus- ja pukeutumistyyli kohtaavat. Tämän saman olen huomannut myös omasta tyylistäni - päälläni löytyy lähes poikkeuksetta mustaa, valkoista, greigeä (eli harmaan ja beigen yhdistelmää) tai pastellisävyjä. Pidän niin sisustamisen kuin pukeutumisen suhteen ajattomista klassikoista sekä neutraalista tyylistä, mutta haluan myös useimmiten olla jollain tavalla ajan hengessä ja trendeissä mukana. Tästä hauska esimerkki oli Topshopin tassel-korvakorut*, jotka hankin Zalandon valikoimista. Laura kommentoikin niitä osuvasti verhotasseleiksi - eikä tästä totuus ollut todellakaan kaukana!


Tasselit sikseen, useimmiten korvissani on näiden mustien näyttävien yksilöiden sijaan pienet helmikorvakorut, jotka sain lahjaksi jo yli kymmenen vuotta sitten. Lisäksi lempiasusteihini kuuluu teräksinen Raymond Weilin kello (vastaava*), joka käy niin arkeen kuin juhlaan yksinkertaisuutensa vuoksi. Hugo Bossin vaalean greige nahkalaukku (vastaava*) tuo hieman sävyjä muuten musta-valkoiseen pukeutumiseen, toinen asusteissani paljon käyttämäni kuosi on Louis Vuittonin klassikkomonogram. Vaikka tätä kuosia on nähtykin jo paljon ja pitkään katukuvassa, mielestäni se on jotenkin aina ajankohtainen. 


Jos pääsemme nauttimaan syysauringosta, niin saan pukea päälle tämän hetken lempiaurinkolasini, jotka löytyivät Mangon valikoimista. Kissamaiset lasit ovat myöskin klassikko, vastaavat* näkyi olevan mm. Booztin sivuilla.  Nahkaiset korkokengätvaihtuvat aina työpaikalta pois lähtiessä joko ballerinoihin tai tennareihin, sillä työmatkat on kiva taitaa mukavuus edellä. Työpäivän aikana saatan myös vaihdella kenkiä, että jalat eivät rasitu liiaksi yhdestä asennosta, tosin eilisen sisustusillan jälkeen jalat onkin olleet koetuksella. Tänään tekee lepo, sauna ja takeaway-sushi hyvää.

Nautinnollista iltaa!

*postaus sisältää mainoslinkkejä
Share:

2 kommenttia

  1. Näyttää hyvältä. Nuo tasselikorvikset ovat aika kivat. Mitä ne olisivat varmasti myös vauvan mielestä. :D Eli ei ehkä tasseleita vielä minulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ne on, mutta tuskin tuohon sinun tulevaan elämäntilanteeseen kovin käytännölliset :D

      Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig