2017/02/19

Vinkkejä klassiseen tyyliin


Heipat pienen (kolmen viikon) blogitauon jälkeen ja pahoittelut, että olette joutuneet odottamaan postauksia, joita minulla on hurja kasa jonossa! Tässä välissä on tullut lomailtua ja instagram-tilini onkin päivittynyt normaaliin tapaan, mutta blogin suhteen minulla on ollut pienehkö writer's block. Näin käy, kun bloggaamistauko venyy pitkäksi ja sitten tulee tunne, että ei ole enää mitään kirjoitettavaa ja annettavaa teille lukijoille. Tämä on kuitenkin vain t o i v o t t a v a s t i  ohimenevä tunne ja nyt pyrin pääsemään normaaliin postaustahtiin.

Booztilla on vielä tänään osta neljä maksa kolme - kampanja ja keräsin teille nopeasti muutaman vinkin tyylikkääseen pukeutumiseen. Osa näistä tuotteista on vielä roimassa alessa, joten kannattaa tehdä nopeita päätöksiä! iPhone -suojakuori-kauniissa nuden sävyssä olisi täällä tarpeen, edellinen By Malene Birgerin suojakuoreni nimittäin on ollut sen verran tehokkaassa käytössä että siitä on alkanut lohkeilla palasia. Clarksin kiiltonahkaiset korkokengät *voisivat päätyä ostoslistalle, mutta löysin jo omat kiiltonahkaiset ihanuudet Tukholman Zarasta. Niitä ostin itseasiassa kaksin kappalein, joista toiset mattanahkaiset -ajattomia korkokenkiä ei koskaan voi olla liikaa! Käykääpä muuten kurkkaamassa, mitkä ihanat korkokengät löytyy Teljänneidon päältä -aivan mielettömät! Kevättä kohden Samsoe & Samsoe puuteriroosa -takkivoisi tulla kyseeseen, mikäli malttaisin oikein väri-irrotella! :D Musta olisi tuostakin tietysti varma valinta, mutta rakastan tätä puuterista roosaakin aina näin keväisin. Yksi mikä omasta vaatekaapista puuttuu, on kunnon takki sadesäälle, mutta tyylikäs ja hupullinen Ilse Jacobsen -sadetakki* pelastaisi varmasti päivän. Modströmin valkoinen paitasekä keinonahkainen hameovat oikeita klassisen vaatekaapin kulmakiviä ja itseltä molemmat vastaavat löytyvätkin jo vaatekaapista.

Sellaisia vinkkejä tähän sunnuntaihin ja ensi viikko aloitetaankin sitten kivalla arvonnalla sekä  lomakuulumisilla, joten stay tuned!

*Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Share:

5 kommenttia

 1. Tervetuloa takaisin. :) Tuo writers block on paha. Olen huomannut, että näin keväisin itsellekin meinaa iskeä sellainen. Kärsin siitä viime keväänä ja olen huomannut nyt uusia oireita mahdollisesta blockista. :/ Toivottavasti pääsen siitä yli ja blogit jatkavat kulkuaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tämä oli itseasiassa mulla ensimmäinen kerta koko blogiuralla :-O Toivotaan meille molemmille paljon inspiraatiota blogin pitämiseen! :D

   Poista
 2. Tuo puuteriroosa takki on ihana!

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis tuo suojakuori. Itsekin olen koittanut etsiä sopivaa suojakuorta iPhonelle. Lisäksi tarvitsisin ehdottomasti puhelimeeni panssarilasin, koska pudottelen puhelintani niin usein.

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig