2015/08/24

New winds - but still inspired by loveHeippatirallaa ja terveisiä täälä sairastuvalta! Blogihiljaisuus on johtunut pitkälti siitä, että olen töihinpaluun lisäksi joutunut aikamoiseen flunssakierteeseen. Ennen lomaa alkanut poskiontelontulehdus uusiutui ja nyt pitää oikeasti keskittää kaikki voimat lepäämiseen ja toipumiseen. Lisäksi venäytin pahasti selkäni, jonka takia myöskin tanssikauden aloitus omalta osaltani siirtyi. Olen oppinut aikamoiseksi taistelijaksi, mitä tulee sen suhteen, että kaatuisin sängynpohjalle, mutta nyt täytyy oikeasti vain uskaltaa olla heikko, että sitten taas jaksaa olla vahva.
Blogin suhteen on jonkin verran uusia tuulia, joista halusin kirjoittaa ihan omassa postauksessa teille lukijoille. Indidaysin portaali on uudistunut ja näin ollen Indiedays -blogien seuraaminen on myöskin helpottunut. Yläpalkista löydät nyt kaikki blogit ja niiden hakeminen on myöskin aihealuettain helppoa. Sivun oikeassa reunassa löytyy vaihteleva kattaus uusimpia blogipostauksia Indiedaysin alta. Oma blogini  löytyy neljästä kategoriasta, sisustuksesta, kauneudesta, muodista ja omasta elämästä.
Tiedän, että monet siellä ruudun takana ovat ihmetelleet sitä, että blogini sisältö on tässä puolen vuoden aikana jonkin verran muuttunu ja sitä asiaa halusin myöskin hieman valaista. Kuten alkuvuodesta kirjoitin, haluan tuoda blogin lähemmäs itseäni, mikä tarkoittaa myös sitä, että blogissa näyttäytyy elämäni jatkossa kokonaisuudessaan -elämääni kuuluu nimittäin paljon muutakin, kuin sisustustyynyjen pöyhintää. ;) Näin ollen myös aihealue on laajentunut ja näin ollen blogistani löytyy jatkossa juttua myöskin matkustelusta, muodista, juhlimisesta ja muista elämän pienistä iloista.Sisustus toki jatkuu omana teemanaan, sillä se on suuri osa elämääni ihan työnkin puolesta, mutta haluan jatkossa myös jakaa muutakin osaa itsestäni täällä blogissa. Blogini on siis jatkossa ennemminkin tyyliblogi tai lifestyleblogi, kuin puhtaasti sisustusblogi. Tästä syystä perustin aikoinaan blogini nimelä Inspired by love, joka voi liittyä aika moneen osa-alueeseen elämässä - ja näitä kohtaan kokemaani rakkautta haluan täällä blogissani välittää. Itse olen näistä uusista tuulista todella innoissani, sillä on tuntunut, että blogi junnaa paikoillaan -näin minulla on varmasti myös sinne ruudun toiselle puolelle enemmän annettavaa!Tämän postauksen kuviksi valitsin ihanan Jessican nappaamat asukuvat viime viikon perjantailta, joilloin kävimme illallistamassa Haukilahden pavilijongissa. Upea auringolasku kauniissa venesatamassa, hyvä seura ja ruoka -voiko olla parempaa! Tunnen syvää kiitollisuutta siitä, että olen blogin kautta tutustunut näin upeisiin ihmisiin -ihmisiin, joilla on sydän kultaa. <3
Näihin uusiin tuuliin liittyenkin haluan kysyä teiltä lukijoilta postaustoiveita, ja sitä mistä te haluaisitte lukea lisää? 

Tiedän, että olette toivoneet lisää ja laajempia kotikuvia, sekä tarkempia vinkkejä huonekaluvalintoihin. Näitä onkin tiedossa tässä syksyn aikana, ja sisustuksen puolella yhdeksi teemaksi varmasti tulee valaistus, koska sillä on niin suuri merkitys sisustamisessa -erityisesti meillä taas pimeää aikaa kohti kulkevassa Suomessa.

// Featuring new subjects, such as fashion and travel, in my blog, but one thing remains the same -inspired by love.
Share:

11 kommenttia

 1. Ihanaa kuulla! Mäkin koen, että mun blogi on nykyään enemmän lifestyle blogi kuin pelkkä sisustusblogi! Ja on paljon mielenkiintoisempaa lukea eri aiheista kuin vain niistä tyynyistä :). Joten you go girl ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen huomannut saman, kun sun blogia seuraillut!! :)

   Poista
 2. Ihana toi sun hame :). Mistä se on?

  VastaaPoista
 3. <3 Voi miten kaunis nainen ja kauniita sanoja <3 Ja tuo hame!! Oli muuten ihania Snapchateja sinulla, oli todella kiva katsoa kun parvekekin vilahti!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana asu, rakastuin sun hameeseen! <3

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig