2015/07/15

Merellinen afterwork


Aurinkoiset iltapäivät kutsuvat piipahtamaan terassilla, joista valittevasti vain muutamista olemme saaneet nauttia tänä kesänä (oikeasti, mikä näitä ilmoja oikein vaivaa!?). Nämä kuvat on otettu viime viikolla, jossa vietimme afterworkiä yhdessä lempipaikassa Haukilahden Paviljongissa. Ravintola sijaitsee lähellä kotiani ja merellinen "Hampton's" tyylinen tunnelma kutsuu nauttimaan lounasta ja drinkkejä. Pääsin ensimmäistä kertaa testaamaan tuota Moet & Chandonin Ice-samppanjaa, jossa juoman sekaan tulee jäitä, limeä ja minttua -aika raikas tuttavuus, mutta ehkä pidän mieluummin kuitenkin samppanjat samppanjana ja muut drinkit erikseen.Tänään oli tarkoitus suunnata upeiden ilmojen kunniaksi Hernesaarenrantaan, mutta orastava flunssa pakotti jäämään lepäämään. Tuntuu, että tuo asuntomessustressi on nyt lauennut niin keho huutaa lepoa -ja sitä kannattaa kyllä kuunnella. Olen yleisesti ottaen aika huono hölläämään, sillä mieluusti pitäisin koko ajan tuhat rautaa tulessa ja vauhdin päällä.


No nyt ei jäänyt vaihtoehtoja, joten ajattelin kuluttaa illan viltteihin kääriytyneenä ja jotain hömppäohjelmia katsellen. Sain onneksi laatikollisen mansikoita, josko näillä taltuttaisi orastavan flunssan?! 

// Afterwork from last week at my favorite place in Haukilahti.
Share:

6 kommenttia

 1. Ihana postaus. Ja meidän Pablo-höppis pääsi sun blogiin. <3 Kiitos vielä afterworkistä Paviljongilla. Pikaista paranemista, nyt vaan tehomansikat käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirella kuvista ja seurasta! Pablo on huippu, siellä se viuhuu <3 Yritellään parannella, plääh kun tää lepäily ei ois vaan yhtään mun juttu :D

   Poista
 2. Ihana terassi paikka. Täällä on kans ollut niin kylmää, ettei pahemmin ole terassilla tullut käytyä :(...masentaa jo nämä ilmat. Täällä pohjoisessa ei ole monta aurinkoista ilmaa ollut, ei yhtään ns.helle ilmaa. Yritähän levätä, olet kovan ja hienon työn tehnyt messun eteen ja olikin kohde yx lempparistani :) En päässyt messuihin, lehteä selannut ja katsonut blogisi ja muitten blogi päivityksiä messuista. Hyvää mansikan makuista keskiviikkoa sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei voi kyllä ilmojen puolesta paljon hehkuttaa :/ Kiitos sanoistasi ja menihän se alkava flunssa sitten mansikka-tankkauksella sitten ohi. :)

   Poista
 3. Messu urakka oli kyllä aikamoinen! Lakkalaine oli mielestäni messujen upein kohde, värimaailma ja yksinkertainen moderni eleettömyys viehättivät minua. Kohteessa on vedetty kautta linja varmaa samaa linjaa, joten kokonaisuus oli yhtenäinen. Olitko valitsemassa myös keittiökalusteita, muita kiintokalusteita ja kylpyhuone laattoja ja kalusteita? Kommentteja kuulee aina joka suuntaan ja niinhän niitä saakin kuulua. Pitäisi kuitenkin aina muistaa, että sisustussuunittelija ei toteuta vapaasti omia mieltymyksiään vaan toimii yleensä aina asiakkaan toiveiden tulkkina. Olin itse sisustajana kohteessa 17 Villa Beauty, jossa asiakkaat halusivat pysytellä värityksen suhteen täysin mustavalkoisessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Talon rouva valitsi keittiön ja laatat, sillä hänellä oli tarkka visio jo kohteen tyylistä, jatkoin sitten samaa linjaa. Juu näin on, harvoin saa ihan täysin vapaat kädet, kun asiakkaan kotia kuitenkin kalustetaan ja asiakkaan toive on näissä aina tietysti se tärkein, ei ulkopuolisten mielipide. :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig