2015/07/07

Just me and my dogPostauksen tarkoituksena oli esitellä tavanomaista työasuani, mutta sitten mukaan sooloilemaan tuli yksi karvaturri ja kuvista tulikin tällaisia. Noh, ei se mitään, Maija ansaitsee paikkansa parrasvaloissa olemalla söpö ja sopimalla sisustukseen. ;)

Mustaa ja valkoista nähdään usein vaatteissani. Lisäksi käytän murrettuja harmaanruskean sävyjä sekä ripausta hentoa roosaa -eli täysin samoja värejä, joita sisustuksessakin. Olen muuten sisustussuunnitteluasiakkaita palvellessa huomannut, että usein asiakkaan päällä on samoja värejä, joita hän haluaa sisustuksessa käytettävän. 

Asuntomessukohteeni on muuten piirua vaille valmis ja torstaina aloitetaan lehdistöpäivällä. Arvatkaa vaan jännittääkö!

// Just me and my dog, we both -surprisingly - match to the interior.
Share:

8 kommenttia

 1. Tuo on muuten totta, mun väri sisustuksessa on valkoinen, beige, ruskea ja oliivinvihreä. Ihan niinkuin vaatteissakin, tottahan mulla kirkkaitakin värejä löytyy, mutta harmaavarpusena usein mennään. Minulla on yksi kaveri joka rakastaa liilaa ja hänellä on lattialistatkin liilat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu näin olen pistänyt merkeille, että sama väripaletti jatkuu kodista vaatteisiin! :) Mutta onhan se ihan ymmärrettävääkin... ;)

   Poista
 2. Oliko niin että tuo seinän sävy on ajopuu? Mitä olet tykännyt? Muistelen aiemmin sinun pohtineen mulperia, sehän on huomattavasti vaaleampi sävy. Olisi kiva kuulla miksi päädyit ajopuuhun, koska meillä menossa pohdinta ajopuuhun ja mulperin välillä :) ps. Mikä on Lakkalaineen makkarin seinän sävy? Ihanalta näyttää kuvissa, varmasti livenäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ajopuu ja olen tykännyt, mulperi olisi ollut tuohon tilaan liian vaalea, kun maalasin vain yhden seinän. :) Asuntomessujen seinäsävy on isoilla pinnoilla talkki ja mm. makuuhuonessa mulperi.

   Poista
 3. Itsellä paljon sinistä ja valkoista päällä. Sinistä en sisustukseen haluaisi! Muutoin ehkä pätee...hillittyä molemmat! ;)

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig