2015/07/19

Adea Band


Muistanette varmaan, kun suunnittelin uuteen kotiini huonekaluhakintoja (klik)? Suurin osa hankinnoista onkin jo toteutunut, mutta vihdoin sain myös sohvan olohuoneeseeni ja siellä heti ensimmäinen testaaja kiiruhti paikalle. Hankinnoista Louis Poulsenin AJ:n korvasikin tuo Kaiser Idelin valaisin ja String-pocket saattaa jäädä nyt tällä erää hankkimatta, ellen sitten löydä sille paikkaa eteisestä (joka onkin vielä hieman vaiheessa, mutta siitä tulossa postausta myöhemmin).


Kotimaistan Adean sohvien uskollisena suosittelijana sain blogiyhteistyönä valita uuteen kotiin sohvan heidän valikoimistaan ja päädyin tuohon siroon Band-sohvaan kapeilla käsinojilla. Blogikolleigoistani ainakin Valkoisen Harmajan Suvilla sekä Pihkalan Maijulla löytyy sama sohva, tosin leveämmillä käsinojilla ja kulmaversiona. Edellisessäkin asunnossa (klik) sohva oli Adean malliston Moritz, josta luovuin muuton yhteydessä, sillä sohva olisi ollut kaksiooni auttamattoman suuri. Band puolestaan on mukavan siro korkeiden jalkojen ja kapeiden käsinojien ansioista. Valitsin sohvaan (yllätys yllätys) valkoisen puuvillakankaan, tällä kertaa Medean pakasta. 


Olen aina ollut vannoutunt valkoisten sohvien kannattaja, varsinkin silloin kun verhoilu on kokonaan irroitettava ja konepestävä. Jo ensimmäisessä omassa kodissa (klik) sohvaksi valittiin valkoinen varoitteluista huolimatta ja hyvin on pärjätty. Erityisesti tuota Tikkurilan Ajopuulla sävytettyä seinää vasten mielestäni valkoinen nousee kivasti esille.Nyt kun katson noita linkkaamani noin 5 vuotta vanhoja, ensimmäisen oman kodin kuvia, niin huomaanpa hirveästi yhtäläisyyksiä tähän nykyiseen asuntoon. Maku kehittyy ja jalostuu, mutta jollain tavalla jokin tietty tyyli aina säilyy. Ja ai niin, tuo pörröinen ihana tyyny oli kotonani kuvauslainassa ennenkuin luovutin sen asuntomessujen somisteeksi. Se on Balmuirin uutta alpakka-mallistoa, melkein yhtä pehmeää kuin yläpuolella köllivä kaveri. ;)

// My new Band couch from Adea. 
Share:

10 kommenttia

 1. Loistava valinta. Meillä on tää divaaniversiona vaaleanharmaalla kankaalla, enkä voisi olla tyytyväisempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna ja kiva kuulla että löytyy muitakin tyytyväisiä! :)

   Poista
 2. Ihana sohva ja meillekkin joskus haaveillut kyseistä sohvaa. Valkoinen olisi kyllä ihana, mutta meillä maataan ja välillä syödäänki olohuoneessa :( joten valkoista sohvaa voi vaan haaveilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiih! Valkoinen on ihana mutta myös ihan helppo väri, sillä kangas on vesipestävä. Meilläkin maataan ja syödään sohvalla, lisäksi siihen tekee pesää ja juoksee kuratassuilla aina välillä yksi puuvillapallo. :)

   Poista
 3. Oikein hyvän näköinen sohva - niin kuin koko kotikin niistä kumista joita olet sitä blogissa näyttänyt.
  Toivon että tulevaisuudessa rohkenet esittelemään myös vähän laajempia kuvakulmia, jotta kokonaisuus hahmottuu sisustusblogin lukijalle paremmin. Keskeneräisyys ei haittaa;). Olet niin taitava sisustaja että upea se on joka tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos postaustoiveesta ja ajatuksista! :) Ajattelin, että voisin esitellä ihan pohjakuvan muodossa asuntoa ja varmasti laajempiakin kulmia tulee näkymään!!

   Poista
 4. Tuo on ihana sohva. Haaveissa on juurikin tuon siron kapeakäsinojaisen hankinta tulevaan kotiin. Jaksaisitko tarkemmin kertoa erilaisista materiaalivaihtoehdoista ko. sohvaan? Tulisi hyvät vinkit tarpeeseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin on! Ja kiitos postausideasta! Tulen tekemään sohvasta vielä enemmänkin postauksia, juuri noista asioista jotka liittyy kankaan valintaan jne. mitä kannattaa ottaa huomioon. :)

   Poista
 5. Loving the pictures of your house. xoxo http://www.withoutlipstick.com

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig