2015/03/29

Kun mikään ei ole varmaa, kaikki on mahdollista
Pidän itseäni aika onnekkaana ihmisenä. Elämässäni on tapahtunut paljon asioita, joista olla kiitollinen. Olen juonut ilmaista samppanjaa ja bailannut Miamin Jetset -klubilla David Guettan tahtiin. Olen shoppaillut Louis Vuittonilla valkoinen rotukoira hihnan päässä, upottanut varpaani valkoiseen hiekkaan Thaimaan unelmasaarilla ja sisustanut kotini auton hintaisilla nojatuoleilla. Olen joogannut Santorinin kattoterassilla auringonnousussa guru Shiva Rean ohjaamana ja salsannut itseni SM-mitaleille.

Olen myös käynyt uupumuksen partaalla, itkenyt epäonnistumisia, luottanut vääriin ihmisiin. Olen hurahtanut henkisyyteen, miettinyt elämän tarkoitusta ja ollut uneton puoli vuotta.Olen kuunnellut Juha Tapiota tyhjän asunnon lattialla ja ulvonut surusta. Hakannut tyynyihin vihan, joka olisi kuulunut jonnekin muualle. Olen sanonut ihmissuhteelle kyllä, tahtonut talon puolikkaan ja koiran. Ja sitten taas ollut tahtomatta. 

En olisi ikinä uskonut, että kaiken tämän jälkeen voin nyt sanoa eläväni elämäni onnellisinta aikaa. 

Uusi ihana koti, uusi alku -kun mikään ei ole varmaa ja kaikki on mahdollista. 

// New home, new fresh start. When nothing is sure, everything is possible.

Share:

28 kommenttia

 1. Tekstistä tuli ihan kylmät väreet ja siitä välittyi aitous! Hatunnosto noin avoimesta kirjoituksesta. Ja kaikkea hyvää uuteen alkuun joka varmasti saa hyvän suunnan kun on noin sinut itsensä kanssa :) Aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
 2. Oot ihana juuri tuollaisena kuin olet, paljon kokenut ja siitä vahvistunut <3

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen alkuun ja kotiin! Elämä on ylä- ja alamäkiä, tasaistakin ja kaikki on tärkeitä vaiheita:).

  VastaaPoista
 4. Kaiken arkisen hankaluudenkin keskellä, kun pystyy tiedostamaan omat saavutuksensa ja onnekkuuden on todella pitkällä. Ja sinä olet selvästikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irina! :) Kaikesta pitää olla kiitollinen, niin hyvistä kuin huonoista. Tunteita toki ei saa lakaista maton alle, vaan kaikki pitää kohdata -hyvät ja huonotkin.

   Poista
 5. Itsellä on just sama fiilis, sinä vaan puit sen sanoiksi. Tyynyä on tullut myös hakattua ja siihen huudettua ja se on ollut minusta juuri se "oikea" paikka purkaa vihaa (satuttamatta ketää, tuhoamatta mitään arvokasta). Samaa keinoa olen suositellut ekaluokkalaiselleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta! :) Jonnekin se agressio pitää purkaa, mieluummin tyynyyn kuin ihmiseen.

   Poista
 6. Onnea uuteen kotiin ja uudelle alulle <3 Valitettavasti kukaan meistä ei saa elää elämäänsä ilman muutoksia,epäoikeudenmukaisuutta,surua,vihaa,luopumista.Ne on kovia paikkoja löytää itsensä heikkona ja haavoittuneena. Mutta ajattele Sanna että kaiken sen kokeneena voi hymyillä ja todeta kuinka paljon hienoja asioita elämäänsä on saanut ja kuinka paljon sitä ihanuutta on vielä edessä.Ja että osaa arvostaa sitä hyvää <3 -Susanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta Susanna, ollaan vahvoja naisia kun ollaan käännetty vaikeudet voitoksi. :)

   Poista
 7. Aikamoista vuoristorataa, elämäksikin sitä kutsutaan. Itse olen kyydissa tällä hetkellä matkustajana tilanteessa, jossa voin vain katsoa mikä kurvi tulee seuraavaksi. Asenne on se, joka ratkaisee silloin, kun muuta ei voi. Mä elän silti ehkä antoisinta aikaa elämässäni juuri nyt, alamäistä huolimatta. Eikö olekin mahtavaa tehdä isoja oivalluksia? ♥ Onnea uuteen kotiin. PS. Salsa, tuo elämämme suola - festareille lauantaina?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Voi salsailut jäi nyt väljemmille vesille, mutta ehdottomasti näemme siellä :)

   Poista
 8. Mainio tilinteko. Kun viivan alle jää onni, ihan kaikki on ollut kannattavaa. <3

  VastaaPoista
 9. Onnea uuteen kotiin. Vaikka vasta muutettu niin kuvista välittyy kuitenkin rauhallinen tunnelma ja nuo vaaleanpunaiset väripilkut näyttävät ihanan keväisiltä.

  VastaaPoista
 10. Ihana kirjoitus <3 Ja varmasti niin totta monen muunkin kohdalla, sinä vain osasit kirjoittaa sen ihanasta :)

  VastaaPoista
 11. I feel You ja täytyy sanoa, että muistutan itseäni välillä siitä, että joku haluaisi minun huonot päivät - ei ne niin huonoja ole. Olemme niin onnekkaita länsimaissa.

  Kotisi on kaunis, hyvällä maulla laitettu; onnea uuteen elämään! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on juurikin näin, mutta totuus on, että tunteet on tunteita, ja se että jollain ei ole ruokaa Afrikassa ei tee omaa särkynyttä sydäntä yhtään ehjemmäksi. Eräs kriisiryhmä terapeutti kertoi joskus, että kun hän oli auttamassa jotain sorrettua ja kärsinyttä ihmisryhmää kerran, jossa oli väkivaltaa ja vaikka mitä, niin ainut mistä ihmiset halusivat terapiassa puhua, oli se että, kuka oli rakastanut ja ketä ja miten asiat sitten meni. :)

   Poista
 12. Onnea uuteen kotiin! Asioilla on taipumus aina järjestyä (klisee mutta totta). Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
 13. Kyyneleet silmissä kirjoittelen tässä, olipa kauniisti ja niin avoimesti kirjoitettu. Olen niin onnellinen siitä, että olet nykyään osa elämääni <3

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig