2015/03/08

Kuplivat jäähyväiset

Kaikkiin jäähyväisiin liittyy haikeutta. Niihin liittyy luopumista ja kauneutta, joka selviää vasta sillä hetkellä kun niiden aika on. Vanhasta luopumiseen sisältyy kuitenkin ennen kaikkea toivoa -on luovuttava, jotta saisi jotain parempaa tilalle. 

Sen lisäksi että täällä on pakattu Miamin matkaa varten, samalla on laitettu vanhaa elämää laatikoihin, sillä parin viikon päästä jätän tämän nykyisen kodin taakse siirryn uusiin maisemiin! Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa uutta kotia kun kutsua läheiset ihmiset nauttimaan sunnuntaibrunssia sekä skoolaamaan Nicolas Feuillatten samppanjaa* uudelle alulle. Vaikka oma koti on tärkeä paikka itselle ja estetiikka lähellä sydäntäni, niin loppujenlopuksi kotia ei tee kalliit tavarat tai design-huonekalut, vaan rakkaat ihmiset.

Jäähyväiset koskevat tietysti vain tätä kotia, mutta blogi tulee jatkumaan uudesta kodista ja toivottavasti myös te ihanat lukijat pysytte matkassa mukana! Kevättä kohti mentäessä on tulossa paljon sisustusjuttuja, muotia ja matkapostauksia. Parin päivän päästä istun jo lentokoneessa nokka kohti Miamia ja ajattelin pitää blogitaukoa reissun ajan, mutta instagram-tilin kautta voi seurata lomakuulumisia. Tarkempaa postausta upeasta reissusta tulossa sitten loman jälkeen!

Mukavaa viikkoa!

*yhteistyössä Nicolas Feuillatte

// Sunday brunch with some champagne -to celebrate new home and new beginning.
Share:

10 kommenttia

 1. Ihanan tunnelmalliset jäähyväiset. Ikimuistoista matkaa <3

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä uusiin tuuliin ja ennen kaikkea UPEAAA matkaa Miamiin <3

  VastaaPoista
 3. Hei, mistä olet ostanut tuon louis poulsenin lampub?en löydä mistään nettikaupasta:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Jos tarkoitat sitä kuparista, niin se oli keräilyerä ja ei enää valitettavasti myynnissä :(

   Poista
 4. Matkassasi pysytään, uudesta kodista huolimatta. Varmasti tulee entistä upeampi koti olemaan! :)

  Heli

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig