2014/04/12

Kolme yötä aurinkoon

Täällä on vietetty pientä blogihiljaisuutta, pahoittelut siitä. Viikko on mennyt sisustusbloggaajien kirpputorista toipuessa, pientä flunssaa parannellessa, viimeisiä työjuttuja hopulla loppuunsaattaessa ja mikä parasta: tulevaa Teneriffan matkaa fiilisteltäessä! 


Tiistaista lähtien seuraavat kaksi viikkoa tulen nauttimaan niin auringosta kuin mahtavasta ruuasta, rauhallisesta kahvittelusta, varpaiden hiekkaan upottamisesta shoppailua unohtamatta.


Matka on toteutettu yhteistyössä Tjareborgin kanssa ja kohteeksi valikoitu Teneriffa, sillä halusimme aurinkovarman lomapaikan, jossa voi huoletta laittaa aivot narikkaan kahdeksi viikoksi. Teneriffa on Kanarian saarista luonnoltaan vehrein ja siellä sijaitsee myös näyttävä tulivuori Teide. 


Myös ihania pitkiä rantoja löytyy monenlaisia, joissakin on vaaleaa hiekkaa ja osa rannoista puolestaan on tummepaa laavakivihiekkaa.


Kuinka huvittavaa onkaan, tämä suomalaisten lomaparatiisi Kanarasiansaaret, oon säästynyt minun matkustuslistalta tähän asti ja vierailen saariryhmässä ensimmäistä kertaa.


Ainakin kuvat antavat ymmärtää, että myöskin Kanariansaarilla voi puuhata monenlaista, eikä vain syödä niitä suomalaisia lihapullia rantabaarissa. ;) Ainakin haluan vierailla Teiden kraaterialueilla, jotka ovat kuulemma maailman suurimpia sekä päästä hurjastelemaan Siam Park vesipuistoon. Mitäs sanoisitte vaikka tästä menosta? Voipi olla, että ton jälkeen on kovemmallakin tyypillä köntsät housuissa.

Mielelläni kuulisin teidän kokemuksia ja suositteluja, jotka ovat Teneriffalla käyneet!

*Toteutettu Tjäreborgin kanssa blogiyhteistyönä

Share:

21 kommenttia

  1. Mä kävin kolmekymppismatkallani Teneriffalla 5 vuotta sitten ja tykkäsin kyllä. Kierreltiin saarta ympäri autolla ja siellä vähän syrjemmällä näki kyllä muutakin kuin niitä lihapullia suomalaisravintolassa :) Ja siellä Teidellä oli kylmä! Varaa tarpeeksi vaatetta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota autonvuokrausta pitää ehdottomasti harkita. :) Joo niin varmasti onkin kylmä Teidellä! Ehkä tyydytään ihailemaan sitä vain kaukaa :D

      Poista
  2. Oi Tenerffia on mahtava, olen käynyt siellä monta kertaa. Hyvää matkaa!

    VastaaPoista
  3. En ehkä kestä. Hyvää reissua!

    VastaaPoista
  4. Oi, ihanaa matkaa! Auton vuokraaminen ja kiertely saarella kannattaa (ja kahdessa viikossa ehtii hyvin ajella, löhöillä ja shoppailla:) Puerto de la Cruz on kiva paikka. Siellä asuu paikallisia ja se näkyy katukuvassa. Isolla aukiolla (joka oli nimeltään??) olevia ravintoloita kannattaa kokeilla. Sardiinit ja ryppyperunat mojo-kastikkeen kera ovat herkkua! Muista shoppaillessa Kanarian aloe vera-tuotteet. Juur niistä sattumoisin postasin tänään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pitää varmaan vuokrata tuo auto sitten, meillä on tosiaan matkajokeri, niin ei yhtään tiedetä minne päädytään :D Hyvää ruokaa odotan ehdottomasti, sitä on paljon kehuttu.

      Poista
  5. Mukavaa ja rentouttavaa reissua. Itse olen käynyt Teneriffalla viimeksi lapsena :) Mukavaa olisi mennä uudestaankin :)

    terkuin. Sanna

    VastaaPoista
  6. Kuulostaa tosi kivalta. Mukavaa reissua !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan vielä että aurinko paistaa koko loman! :) Kiitos.

      Poista
  7. Hyvää ja rentouttavaa lomaa! Matkan odotus on kiva tunne =) Enpä ole itsekkään matkailuinnostuksesta huolimatta käynyt koskaan Kanarian saarilla. Lähinnä kai se suomalaisten paljous pitää pois... Se on vain sellainen tekijä mikä ei iske. Kauniilta näyttää paikka ja vihreys ja vehreys on aina iso plussa!

    Saila

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ensimmäistä kertaa minäkin. Jännä nähdä mikä kokemus :)

      Poista
  8. Minäkään en mikään Kanarian konkari ole, tosiaan kerran käynyt Tenefiffalla. Puerto de la Cruzissa asustelimme ja tykkäsin siitä kyllä! Meillä oli auto, joten kierreltiin mm. Teidellä, Santa Cruzissa, Los Gigantesissa ja Playa de las Americasissa. Tuo pohjoisrannikko on usein hieman pilvisempi ja kylmempi kuin etelä, mutta siitä huolimatta Puerto de la Cruz oli suosikkini. Toivotaan, että säät suosii minne päädyttekin :) Ja muistakaa tosiaan maistaa patatas bravas con mojo, namia! Jos eläimet kiinnostavat, niin menkää Loro Parkiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä! Ollaan viihdytty täällä puertossa tosi hyvin ja säät on suosineet! Perunoita on nautittu jo ja sardineja kanssa. Vesipuistoon ja delfiinisafarille mennään, mutta noi häkkieläimet jätän eettisistä syistä väliin :)

      Poista
  9. olen käynyt Teneriffalla 5 kertaa ja tykkään paikasta. Se on siisti, kaunis ja siellä on mukavasti tekemistä moneen makuun; shoppailua, rantoja, lenkkeilyä, autoilua, golffia ja auringon lämpöä. Teidelle jos olette menossa niin sinne kannattaa ottaa lämmintä. Itse olin siellä tosin joulukuussa ja huipulla oli pakkasta. Siam Park on upea ja myös Jungle Park on jotain ihan toista kun meidän eläinpustot. Ja sitten tietysti Playa de las Americasissa on hyvät shoppailu mahdollisuudet ja hyviä ravintoloita.
    Mukavaa matkaa viihdyt varmasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on Teidellä lunta, mikä on tähän aikaan historiallista! Mennään ainakin delfiinisafarille ja vesipuistoon... kiitos! :)

      Poista
  10. Kävin tammikuussa ensimmäistä kertaa Teneriffalla ja kaikinpuolin ihan mahtava kokemus! Meillä oli myös määrittelemätön hotelli, mutta se oli alkujärkytyksen jälkeen oikeesti erittäin ihana paikka paikallisen asutuksen keskellä ja vain 2 muuta suomalaista joten ei todellakaan mikään turistirysä. :) Playa de las Americasta suosittelen minäkin shoppailuja ajatellen, ja Teidellä kannattaa todellakin myös käydä! Ja matkan varrelta jos vain kiinnostaa niin löyty ihania jättimäisiä käpyjä, ehottomasti parhaat sisustusaarteeni siltä matkalta ja vieläpä kohtuuhintaisia näin opiskelijalle. ;) Mukavaa lomaa!

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig