2014/04/18

Kuparinen kaunotar


Tätä kaunotarta ei parane käsitellä kuin silkkihansikkain. Louis Poulsenin PH3,5-3 kotiutui tosiaan meille alkuviikosta ja pakkohan sinne laatikkoon oli heti kurkistaa. Valaisimen mukaan oli pakattu nuo valkoiset hanskat asentamista varten, sillä kuparihan on herkkä materiaali; jos siihen koskee käsin, jää sormenjälki. Kuten tuosta Hay:n kuparisesta kynttilänjalasta huomaa, kupari myös hapettuu ja muuttuu tuollaiseksi tummaksi ajan kanssa. Jos haluaa säilyttää alkuperäisen ilmeen, tulee sitä kiillottaa aika ajoin oikeilla aineilla.

Voitto tosiaan irtosi tällä kuvalla ja myöhemmin selvisi, että tätä valaisinta ei tosiaan oltu arvottu, vaan he olivat valinneet vain kuvan ja ympäristön, johon se sopisi parhaiten -tietämättä edes, että olen työkseni tekemisissä kyseisten valaisimien kanssa. Olen kyllä niin onnellinen voitostani!

Lomatunnelmia päivittyy tasaiseen tahtiin Instagramin puolelle, mutta tulen myös pari postausta tekemään loman aikanakin. Siellä Suomessakin hellitään teitä auringolla, joten nauttikaamme siitä.

Mukavaa pääsiäistä!

// She's a beauty.
Share:

10 kommenttia

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig