2014/04/17

Teneriffan terveisiä

Tässä kirjoittelen parvekkeella teille terveisiä ilta-auringossa, tulivuori Teide pilkottaa pilvien lomasta ja kylmä cola jäähtyy vieressä.  Saavuttiin tänne Teneriffalle tiistaina aamupäivästä ja olimme ottaneet matkan tosiaan jokerimatkana Tjäreborgilta, eikä tiedetty vielä edes lentokentälle laskeutuessa, että mille alueelle tullaan päätymään.

Meidän majoitettiin Puerto de la Cruzin alueelle, joka on pääasiassa paikallisten kansoittama kylä pohjois-Teneriffalla. Erityisen kaunis ja tunnelmallinen täällä on vanha kaupunki, joka on täynnä paikallisten sekä turistien täyttämiä pieniä ravintoloita. Salsamusiikki soi kaikkialla ja se jos joku miellyttää tätä tanssijaakin. 

Ensimmäiset päivät ollaan lähinnä nukuttu, levätty, otettu aurinkoa näyttävillä merivesialtailla ja kierrelty kaupunkia -ollaan todellakin lomalla!

//Enjoying life in Puerto de la Cruz, Tenerife.

Share:

6 kommenttia

 1. Upealta näyttää, nauti olostasi ihanainen <3

  VastaaPoista
 2. Hyvää lomaa! Teneriffalla kannattaa poiketa myös saaren pääkaupungissa, jos haluaa nähdä paikallisväestön elämää enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mennään shoppailemaan Santa Cruziin joku päivä! :)

   Poista
 3. Kiva että päädyitte juuri Puertoon! Siellähän saattaa muuten näkyä vaikka mitä pääsiäiskulkueita ja muuta menoa, taidettiin itsekin olla siellä silloin joskus pääsiäisen aikaan niin näin muistelen. Nauttikaa!

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig