2014/02/22

Viikonloppuja, bitsit


Täällä vietetään rauhallista viikonloppua, joskin flunssa on tarttunut nyt tähänkin bloggaajaan ja yritän tervehtyä sängynpohjalla. Instagramissani on vilahtanut nyt paljon liljoja, niistä valkoiset näkyvät kuvassakin. Ennen pionikautta (joka on muuten lempikukkani!) liilat tuovat kotiin kevättä ja ovathan nekin tosi kauniita kukkia. Ostin muuten Nougat -putiikista uuden, raidallisen maljakon kukille olohuoneeseen (jep, juurikin se!), josta tulossa tarkempaa postausta ensi viikolla, jahka saan kevättä hieman päivitettyä olohuoneeseen. Tulossa on myös kiva arvonta, joten pysykää linjoilla bitsit.

// Lillies, a flu and home sweet home.
Share:

12 kommenttia

  1. Pikaista paranemista :)
    Ihania kukkia -ne piristää aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) EIköhän tämä ala kohta mennä jo parempaan suuntaan.

      Poista
  2. Pioni on täälläkin lempikukka. Pikaista paranemista <3

    VastaaPoista
  3. Pikaista paranemista sinne. Itsekin olen angiinassa, aamulla kävin päivystyksessä ja sain lääkkeet. Kyllä on kolkko tauti, kun ei tahdo pystyä syömään. Mutta onneksi tänään tulee Putous joka piristää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kamala :( Toivottavasti mulla ei ole mitään sellaista, tosin tää kurkkikipu ja röhiminen on jatkunut jo kolmatta päivää että huomenna suuntaan lääkäriin. :)

      Poista
  4. Tympeys, kurjaa sairastaa. Katselin tuota edellistä postausta myös ja kyllähän tuo kuparinvärinen PH sopisi teillekin hyvin. Kauniita kukkasia. Pikaista paranemista sinne myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinhän se on :( Valitettavasti tuo keräily PH jää haaveeksi. :)

      Poista
  5. Ihania kukkia :) ihana se maljakko.. Kuolaan samaa :) hali sinne. <3

    VastaaPoista
  6. Ihanat noi kukat, tuo kivasti kevään tuntua jo kotiin. Täällä ainakin niin jo haaveillaan, että kevät oikeasti alkaisi jo. :)
    Paranemisia sinne suuntaan <3 Kurja ja sitkeä tauti on piinannut itseänikin jo melkein kuukauden. Toinen kuuri on vasta alkanut tehoamaan ja tuntuu että palailen oikeasti elävien kirjoihin pikku hiljaa! :D

    Heli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu jotain vihreää on saatava tähän harmauteen. :) Viimevuonna mulla oli tähän aikaan keväthaaveilut jo hurjassa käynnissä, tänä vuonna olen yrittänyt ottaa maltillisemmin ja elää päivä kerrallaan. Voi, sulla tauti jo ollut kuukauden :( Kamalaa... toivottavasti paranet pian ja samaa toivon itsellenikin! <3 Hali.

      Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig