2014/02/27

Onko siis kevät?


Flunssasta huolimatta askel on ollut kevyt ja mieli jo keväässä. Ajatella, nyt on vasta helmikuun loppu ja tekisi mieli jo kirmata kevätvaatteissa laitumille. Sieltä se puskee, joka vuosi yhtä ahnaasti tämän kaiken harmauden keskeltä. 

Yhden keväisen hankinnan teinkin vaatepuolelle ja aion tehdä siitä oman jutun päivän asu-postauksen muodossa. Lisäksi huomenna on tarkoitus maaliskuun kunniaksi päivittää olohuone kevääseen. Värimaailma tulee olemaan hyvinki pitkälle sama, mitä tämän postauksen kuvassa. Vaaleanpunaista on siis luvassa (yllätys yllätys!), nyt vain hieman eri sävyssä kuin aikaisempina vuosina.

Onko siellä jo kevättä rinnassa?

// Spring is coming and I'm looking at the world with pink glasses.
Share:

7 kommenttia

 1. Mulla on iskeny himo todella hempeän vaaleanpunaiseen! Ois pakko saada tyynynpäällinen jostain :) kevät filis täälläkin. Vastailen sulle @ pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! :D No se on kyllä niin ihana sävy ja käy teidänkin kotiin mainiosti!

   Poista
 2. Mukava nähdä teidän olohuoneen kevätilme! Täällä on myös jo kevät kovasti mielessä ja sisustuksen puolella se tarkoittaa toivon mukaan ainakin kukkasia, raikastusta, pelkistämistä ja ehkäpä jonkinmoinen keväinen tehosteväri...saas nähdä, mitä kaikkea sitä ehtii ja jaksaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nysse on siinä! :) Kevättä on rinnassa näköjään useammalla jo nyt, sillä sääkin alkaa olla sen mukainen.

   Poista
 3. kyllä täälläkin jo kevättää, vaikka toisaalta kun kalenteriin katsoo, miettii väkisinkin että uskaltaako vielä julistaa kevään alkaneen.. :) Toivon todella, että lunta ei ja pakkasta ei enää tule... näin on oikein hyvä. Ihana nähdä teidän olohuoneen kevätlook, josko saisin jotain ideoita meidän uuteen olohuoneeseen!

  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna se alkaa, sillä eikö maaliskuu ole ensimmäinen virallinen kevätkuukausi? :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig