2014/02/19

Huh mikä kaunotar!

Kuvat

Te siellä ruudun toisella puolella varmasti tiedättekin, että Louis Poulsenin valaisimet aiheuttavat sydämentykytyksiä ainakin allekirjoittaneella ja varmasti monella muullakin. Valaisinkuumetta ei lainkaan helpota se, että tällainen kuparinen kaunotar tulee vain kolmeksi kuukaudeksi Louis Poulsenin valikoimiin juhlistamaan PH-valaisimien suunnittelijan Poul Henningsen 120-vuotista taivalta.

Nämä kaunottaret ovat siis keräilykappaleita, sillä valaisimet ovat myynnissä vain rajoitetun ajan. Jos itselleni olisi ylimääräinen tonni tileillä pyörimässä, nappaisin oitis kiinni tähän sijoitukseen (ah, mikä rationaalinen perustelu).

Tarkempia tietoja valaisimesta voit lukea täältä.

// Does anyone have 1000 euros for me to borrow? ;)
Share:

6 kommenttia

 1. Tämä versio on kaunis (niin kuin muutkin). Meillä kupari ei olisi se aikaa kestävin vaihtoehto, joten onneksi nyt ei tarvitse harmitella, kun jää tämä saamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! En tiedä sopisiko meillekään mitenkään parhaiten, mutta niin kaunis jokatapauksessa. :)

   Poista
 2. Ei juuri lisättävää! Olen myös suuri Poulsenin (erityisesti Henningsenin) valaisimien fani ja kupariin tällä hetkellä rakastunut. Tuo 120 kappaleen saatavuus lisää tietenkin kiinnostusta. Harmi vaan kova hinta;)

  VastaaPoista
 3. Nyt on pakko lämmetä kupariin, en ole sitä oikein vielä aiemmin tehnyt. Upea valaisin kerrassaan.
  Haaveeksi tosin taitaa jäädä.

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig