2014/02/06

Thaimaan tuliaisia




Rentoutuneen mielen, d-vitamiinivaraston sekä kevyen rusketuksen lisäksi toin Thaimaan matkaltani jotain pientä kotiinviemistäkin. Mikään shoppailijan paratiisihan Thaimaa ei sinänsä ole, kojuissa kaupattiin lähinnä rantasandaaleja, feikkilaukkuja sekä rantatunikoita. Teimme kuitenkin retken myös Patong beachin kauppakeskukseen, jossa myydään aitoakin tavaraa. Mukaan lähti kevättä ajatellen valkoiset varrettomat Converset huomattavasti Suomea edullisemmalla hinnalla (n. 20e).
Lisäksi kotia koristamaan ostin muutaman jutun, yksi on tuo musta pääkallo (n. 5e), joka löysi heti paikkansa olohuoneesta. Mielestäni matkalta on kiva tuoda jotain muistoja, ja yleensä kotiin ostetut sisustustavarat säilyvät vaatteita kauemmin menossa mukana.

Mitä sinä tuot matkoilta mukanasi?

// Few of the souveniers I bought from Thailand.
Share:

41 kommenttia

  1. Me ostetaan myös usein jotain pientä kotiin. Ne tuovat sitten matkoja mieleen jatkuvasti arjessakin. Hauska tuo pääkallo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just näin! :) viime Thaimaan reissulta on buddha niin nyt ostin pääkallon :D

      Poista
  2. Thaimaan, tarkemmin Krabin reissulta viikko sitten kotiuduttu, ja mukaan tarttui valkoiset nahka-Converset. Iik, ihanat! Siinäpä tärkeimmät tällä kertaa. :)
    -Jutta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä oli converseja kyllä vaikka millä mitalla! Oliko krabi ihana paikka? Sinne haluaisin suunnata seuraavalla Thaimaan reissulla!

      Poista
  3. Minustakin reissuilta on kiva tuoda jotakin käyttötavaraa tai muuta pitkäikäisempää tuomista. Esim. Kööpenhaminan reissulta toin Muuton Dots -naulakoita ja Ferm Livingin pannunalusen, Barcelonasta hääpäivän kunniaksi arvokkaamman (itselleni ainakin) laukun.
    Perhelomilta Kanarialta sen sijaan en ole mitään kummoisempaa tuotavaa koskaan löytänyt, mutta niiden reissun tuomiseksi riittää hyvin rusketus ja rento mieli:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niiden matkamuistojen kautta on mukava muistella sitten reissuja, ja olen huomannut että kotiin tuodut jutun pysyvät matkassa mukana pidempään kuin esim. Vaatteet. Toki tuollaiset arvokkaammat laukut on sitten asia erikseen! :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Sulla taitaa löytyä noita converseja useampikin pari! :)

      Poista
    2. Voi apua! :D mulla on näiden lisäksi yhdet varrelliset harmaat! Kevättä odotellessa!

      Poista
  5. Jes, toi sun kallo on totaalisen rock! Sopii upeasti teille. :)
    Mä tuon yleensä matkoilta jotain kotiin liittyvää, eli sisustukseen. Se tuo mun mielestä juuri sitä mielenkiintoa ja kerroksellisuutta, kun ei välttämättä näe kyseistä tavaraa kenelläkään muulla.
    Ihana rusketus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa :D rock! Se on vielä kaikenlisäksi tuhkakuppi! Just samoista syistä tuon kanssa kotiin matkoilta juttuja, ja sitten niiden muistojen lisäksi tietysti :)

      Poista
    2. Ja sitten asiasta kukkaruukkuun, haastan sinut ihana kaunotar:
      http://www.imageblackwhite.com/2014/02/haaste-paivanasu.html

      Oleppas hyvä. <3

      Poista
  6. Kiva kallo! <3
    Minä toin Dubaista tällä kertaa vaan vaatteita ja kosmetiikkaa, ja no joo yhden keittiötarvikkeen, pienen nuolijan :D Katselin useammassakin liikkeessä kankaisia lautasliinoja mutta en sitten osannut päättää ja ostamatta jäivät :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi! Miten teillä muuten meni reissu? En ole Dubaissa koskaan käynyt, mutta haluaisin kovasti! Oliko oikea shoppailijan paratiisi? :)

      Poista
    2. Loma oli ihana! <3 Todellakin shoppailijan paratiisi, mutta myös rannalla lekottelijan paratiisi <3 Ihana paikka, niin siistiä ja turvallista. Pakko päästä uudestaankin! Juttua blogissa reissusta ensi viikolla kunhan pääsen kuviin käsiksi viikonlopun aikana :)

      Poista
    3. Kuulostaa aivan ihanalta tuo teidänkin loma! :) Vinkkaa sitten, kun olet laittanut kuvia blogiin.

      Poista
  7. Ihanat ruskeet nilkat :D Ihanhan sitä voisi heti hypätä koneeseen ja lähteä jonnekin... Mä muutes aina jaksan ihailla tuota teidän sohvan sävyä, mikä se nyt on, harmaa-beige? Näyttää ainakin ihanan lämpimän, kodikkaan harmaalta. Et sattuisi muistamaan mikä kangas on kyseessä? Meillä on etsinnässä vesipestävä kangas, hyvälaatuinen, ei nyppyyntyvä / venyvä. Ootko ollut tyytyväinen ko.kankaaseen? -Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa! :D No nilkat ainakin.. Kangas on Lauritzonin Caleido sävy 3790, olen ollut todella tyytyväinen sekä sävyyn että kankaaseen. Tuo on kolmas sohva samalla kankaalla (aikaisemmat valkoisia) ja ihan todella hyvin kestänyt sekä käyttöä että vesipesua. Koostumus on pellava/puuvilla, eli koska on kyse luonnonmateriaalista, se myös elää (eli venyy), mutta ei nyppyynny, koska ei sisällä keinokuituja paljon.

      Poista
  8. Thaimaa on ihana! Sieltä tosin en itse ole ihmeitä ostanut, jotain puuleikkeletöitä ja sitten puisia koruja, joita käytän edelleen. Silkkihuiveja on tullut mukana varmaan parikymmentä. Hyviä sandaaleja muutamat. Mies on ostellut paljon vaatteita ja laatu on yllättänyt positiivisesti. Niiden aitojen tuotteiden löytäminen on aina niin ja näin.

    Yleensä matkoilta lähtee vain pientä mukaan, jotain sisustukseen liittyvää tai huiveja ja lippiksiä/hellehattuja, koruja... Kaupunkimatkoilta vähän enemmän vaatteita ym. Tapana on ostaa joku pieni matkamuisto "matkamuistokaappiimme" ja meillä on tapana myös lähettää itselle kortti joka kohteesta. En enää muista mistä tuo tapa sai alkunsa, mutta lähes alusta lähtien ollut tuo tapa. Lentokoneesta sitten shopataan enemmän. Viime matkalla oli 4 kassia odottamassa paluumatkalla paikallamme. Viinejä on mukava tuoda kohteista ja paikallisia herkkuja, jos vaan matkalaukkuun mahtuu ja painorajoitukset sallivat. Ja toki simpukoita (erikoisempia) ja sen sellaista rantalomilta, ja toinpa eräästä kohteesta valkoista hiekkaakin Pentikin lyhtyyn ja rannalta kerätyt simpukat ym sinne sisään. Siihen kun silmät osuu olen taas kaukana kaukana lämpimässä....

    Shoppailu on tietysti osa matkaa, mutta lähinnä tuomme bestiksen perheelle ja varsinkin lapsille tuomisia, viinejä vanhemmille ja siinä sivussa itselle, jos jotain mukavaa löytyy.

    -Saila-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! :) Hauska idea tuo kortin lähettäminen itselle!! Ihan mahtava. Voi noita viinejä olisi ollut niin kiva hamstrata mukaan esim. viime Espanjan reissulta halvan hinnan vuoksi, mutta laukku oli täynnä muutakin (mm. Massimo Duttia ja Zara Homea) :D

      Poista
  9. Ihanat converset ja niin ROCK toi pääkallo, hih ;)

    Itse olen myös ulkomaan reissuilta ostanut ja saanut converseja, ne on vaan niin ihania ja käytännöllisiä :) Juuri yhdet converset ostin kokoelmaani :D Viittinkö edes mainita monet coverset kaapissani on ;)) No sanon kuitenkin, viidet :DD Lapsille olen myös hankkinut näitä, ovat ne niin cooleja sellaisessa pienessä jalassa <3

    Terv. Suvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi!! :) Oho, viidet! Siihen mahtuu jos jonkinmoiset värit mukaan! Miniconssut on niin cooleja todellakin! Kaverin lapselle meni sellaiset babyshowerlahjaksi. <3

      Poista
  10. Ihania kotiin tuomisia olet löytänyt! :) Toi kallo on muutes aika magee! :)

    Valkoiset Converset ostin itsekin viime talven reissulta ja tottakai toin myös siskolleni, koska hinta oli huomattavasti halvempi kuin täällä koti suomessa. Myös Lancomen meikkejä ostin viime reissulta, sillä niissäkin oli hyvä "alennus" suomen hintoihin verrattuna ! :)
    Täällä on mies jo kuumeisesti suunnittellut ensi talveksi reissua Krabille ja Phukettiin koko perheellemme. Taitaa hänellä olla matkakuumetta ja pahasti, kun tämä talvi päätettiin jättää väliin minun jo pitkälle edenneen raskauden vuoksi. Ei ihan tukisukat jalassa huvita lähteä hikoilemaan 2-vuotiaan tyttäremme perään sinne saakka...:D

    Heli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä parempi joo että et heilu siellä 30 asteen helteessä noissa kuumissa tukisukissa! :D Mutta aikansa kutakin, itse en ainakaan haluasi viimeisillään raskaan lentää pitkiä lentoja saatikka hikoilla helteessä (tosin mulla ei ole kokemusta, mutta voisin kuvitella). Ensi vuonna sitten on taas teidän pikkuperheen vuoro <3

      Poista
  11. Ihanat tennarit - mä olen niin tennari friikki että :)
    Mukavaa viikonloppua

    VastaaPoista
  12. Täälläkin löytyy vihdoin kenkähyllystä muutama viikko sitten Thaimaasta ostetut valkoiset conssit! ;D Eksyin katselemaan noita aiempiakin lomapostauksia, vitsi miten ihania kuvia .. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Samoilla huudeilla ollaan sitten oltu (viiden miljoonan muun turistin kanssa) :D

      Poista
  13. Mun jalalle ei Converset jotenkin sovi :( Tykkäsin valkoisista varrellisista, jotka mulla oli, mutta pakko oli myydä kun ne alkoivat hiertää aina käytön aikana. En ole vielä löytänyt korvaavia tilalle, mutta etsinnät käynnissa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi höh. Ei sitten istu sulle.. onneksi monella muulla valmistajalla on vastaavia kivoja tennareita myynnissä, mm. fred perry ja lacoste. :)

      Poista
  14. Mekin tulimme juuri Thaimaasta, voi miten ihana paikka se olikaan! Shoppailtavaa ei tosiaan lomakohteestamme löytynyt, pakolliset flip flopi ja bikinit tuli ostettua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin ihana! joo ei siellä paljon ole ostettavaa.. onneksi! :D

      Poista
  15. Munkin ainoa Thaimaan-ostos kolmisen vuotta sitten oli Converset. :) Vietettiin kyllä Bangkok-päivinä aika paljon aikaa ostoskeskuksissa viilentymässä, mutta jotenkin en osannut shoppailla siellä. Pääkallo on magee löytö, tuo särmää kokonaisuuteen! Alimmassa kuvassa yhdistyy kaikki mun lempparit: mustavalkoisuus, liljat, puu ja marmori - perfecto! Good to have you back. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Laura! <3 Vaihtelu virkistää ja vaaleanpunaiset tyynyt löytävät taas paikkansa kevättä kohti. Ihailen sun tapaa tehdä musta-valkoisesta kodikasta, itse en ole sitä vielä löytänyt!

      Poista
  16. Haluisin kans matalat valkoset :) ja kallo makee!!!!

    VastaaPoista
  17. Hei!
    Ihan ohi aiheesta;), mutta pakko kysyä: Mistä on toi ihana keskimmäinen tyynynpäällinen?:)
    -Maapu-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Se on kotimaisen 1x2 malliston tyynynpäällinen, täältä löytyy lisää tietoa

      http://www.studiokalliomaki.com/#/oma-sisustusneulemallisto-1kertaa2-syksy-2013/

      Poista
  18. Useimmiten matkoja tulee tehtyä niin tiuhaan, että ostellaan lähestulkoon kaikki vaatteet ulkomailta - hinnat on yleensä edullisemmat ja valikoima laajempi. Homma on hankaloitunut vuosien saatossa kun mukaan on tullut eettinen aspekti vaatteiden hankintaan, eli hikipajoissa tehtyjä juttuja ei huvita ostella - ja laadultaankin vaatteiden pitäisi olla kestäviä. Välillä tulee silti sorruttua, mutta onneksi huomattavasti vähemmän kuin aiemmin.

    Ruokatarpeita ja muistoja tulee tuotua senkin edestä. Kun shoppailuaika ja -rahat kohdistetaan muualle, jää enemmän aikaa ja varoja hankkia niitä tärkeimpiä juttuja; kokemuksia ja elämyksiä. :)

    Nyt meidän vuoden matkalla varsinkin yritetään olla ostamatta yhtään mitään mitä ei todellakaan tarvita, sillä kaikki pitää kantaa mukana! :D

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig