2013/08/30

Lempiblogini, osa 2


Lupailin nämä seuraavat viisi lempiblogiani jo eilen, mutta tässä ne nyt vihdoin tulee.

Saa kurkistaa blogin Minttu on taitava kuvaaja ja vangitsee upeasti kuviinsa niin lapsiperheen arjen kuin myös kotinsa kauniit yksityiskohdat. Koti on moderni, mutta persoonallisella tavalla elämänmakuinen ja täynnä mielenkiitoisia materiaalienvaihteluja.

Plateful of love -blogi on minulle tuore uutuus, joka päätyi nopeasti lukulistalle. Blogissa vilahtava kaunis koti on esitelty myös sisustuslehdessä, ja omasta mielestäni se on suoraan kuin Tanskasta -tällaisia koteja näkee Suomessa harvoin.


Modernisti Kodikas -blogin Kerttu on kirjoittamisessa ihan ykkösluokkaa: on hienoa että nyt blogimaailmassa löytyy sekä kauniilla kuvilla että mielenkiintoisella tekstillä varustettu blogi. Modernin kodin arkiset askareet, sisustuspuuhat ja tunnelmat Kerttu kuvailee niin taitavasti, että blogiin on vaikea olla jäämättä koukkuun.


Oma deco by J -blogi on täynnä ihanan elämän tapahtumia, upeita reissuja ja juhlia sekä kaunista kaupunkikotia. Blogin kirjoittaja sisustaa blogissaan myös tulevaa kotiaan, uutta paritaloa, joka sattuman kautta on sijainniltaan kivenheiton päässä meidän kodista.

Blondinbella on ruotsalainen lifestyle-blogi, yksi menestyneimmistä blogeista Ruotsissa. Blogin kirjoittaja Isabella elää luxus-elämää Tukholmassa ja blogissa vilahtaa upean kaupunkiasunnon, Louis Vuittonin laukkujen, hulppeiden veneiden ja tyylikkään avopuolison lisäksi suloinen mopsi-koira Christian.


Toivottavasti näistäkin joku sai taas lisää lukemista omille listoilleen pimeneviin syksyisiin iltoihin. Tätä listaamista olisi oikeastaan mukava jatkaa loputtomiin, sillä seurailen todella montaa upeaa blogia, jotka eivät kaikki näille listoille nyt päätyneet.


Share:

16 kommenttia

  1. Löysin blogisi vasta äskettäin ja koukutuin oitis:) Sinulla on todella kiva blogi! Pari itselleni uutukaista blogia löytyi tästä postauksestasi...täytyypä oitis käydä ne myös kurkkailemassa!

    http://valkoinensoihtu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tällaiset listat on tosi kivoja, löytää blogeja joihin ei muuten tulisi edes törmänneeksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin vähän ajattelenkin, että nämä blogilistaukset auttaa lukijoita löytämään blogeja ja blogeja saamaan lukijoita. ;)

      Poista
  3. Kiitos kivoista blogi vinkeistä:)

    VastaaPoista
  4. Ihana, kiitos Sanna! <3 :) Ja kiitos, löysin itsellenikin pari uutta blogia. Jee! Kivaa viikonloppua! :)

    Maiju

    VastaaPoista
  5. Voi miten nätisti olet blogistani kirjoittanut. Kiitos ihana Sanna! <3

    VastaaPoista
  6. Upeita blogeja kaikkia! Kiva kun saa uusia lukuvinkkejä.:)

    VastaaPoista
  7. Hei Sanna! :)

    Wautsi, tulinpas iloiselle tuulelle, kun huomasin oman blogini listalla! :) Aivan mieletön juttu, kiitos tuhannesti Sanna! :) Sinun blogisi kuuluu myös ehdottomasti suosikkeihini ja Maija on varmaankin maailman suloisin "blogikoira", terkkuja vaan Maijalle meidän puudeleilta :)

    Menenkin hetimiten kurkkimaan nuo muut blogit läpi, niin saan lisää luettavaa listalle, kiitos vinkeistä! :)

    Oikein ihanaa viikonloppua teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos sain iloisen mielen aikaiseksi!! :) Maija the blogikoira kiittää kehuista. Ihanaa myöhäisiltaa sinne myös! <3

      Poista
  8. Kiitos kauniista sanoista Sanna, kunnia ja tunne on molemminpuolinen ♥ Odottelemme todella niille kulmille muuttoa ja voidaan sitten keittää ne sumpit :)

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig