2013/01/22

Spring details

Kevääksi olisi taas tarkoitus hankkia muutamia jo pitkään ostoslistalla keikkuvia asusteita. 
On ihan hyvä aloittaa mietinnät jo nyt, sillä useat kivat jutut tulevat myyntiin heti tammialeiden loputtua.
Itse suosin klassisia laadukkaita vaatteita, jotka kestävät mielellään sekä aikaa että silmää pitkään. ;)  


Kuvat Stockmann ja Louis Vuitton

Tuollainen kevytuntsikka on niin kätevä, se menee pieneen tilaan ja on hirmu lämmin. Eikä varmaan ole liioiteltua kantaa sitä Suomen kesässäkään mukana. ;)

Neverfull damier azur värissä on mielestäni oiva kevääseen ja kesään, se sopii hyvin yhteen vaaleiden säyjen kanssa. 

Keep it twice -korua olenkin jo pariin otteeseen käynyt testaamassa ja se hankitaan heti kun budjetti antaa myöden.

Michael Korsin trenssi on mielestäni upea kultaisilla yksityiskohdilla, samoten konjakin väriset balleriinat, jotka tarvitsisin kevätkenkävalikoimaani täydentämään. Olen ollut todella tyytyväinen aikasempiin Korsin balleriinoihin, joten nämä voisi olla seuraava hankinta.

p.s. kuten huomaa, olen opetellut Picasalla tekemään noita kuvakollaaseja, aikas kätevä ohjelma tuo Picasa. ;)

Share:

10 kommenttia

 1. Oih kaikki kelpais! Noi balleriinat voih!!! Tahtoo!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tahtoo kans! :) Ja noi Korsin balleriinat jää usein alle satasen, että ei musta ollenkaan paha. ;)

   Poista
 2. Sun pitää viedä mut joskus shoppaamaan, on niin ihania kaikki! Ja Picasa on kätevä noissa kollaaseissa, minäkin olen treenaillut sen käyttöä. Tykkään myös kovasti sun uudesta bannerista. Mikä sen koko on? Itse en saanut kuvaa järkevästi tuonne "ylätunnisteeseen". Eli blogikielellä varmaan juurikin banneriksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mennään ihmeessä! :D Joo tein bannerin aika hätäseen, mutta kiitos. Täytyy jatkaa kokeiluja :) Hmm.. eli koko banneri kannattaa teksteineen päivineen tehdä sillä picasalla. SItten tallennusvaiheessa valitsee koon hieman isommaksi kuin ohjelma ehdottaa, oisko ollu 1240. Sitten kun valitset ylätunnisteen, niin ota se "otsikon ja kuvan tilalle" kohta siitä valikosta, kun olet ladannut kuvan. Ja kannattaa ottaa ruksi pois kohdasta "sovita ylätunnisteeseen" koska silloin bannerista tulee musta liian pieni. Auttoikohan yhtään? ;)

   Poista
  2. Hei Sanna! Kiitos kovasti tuosta banneriohjeesta! Oma blogini aivan alkumetreillä ja vaikka banneri olikin kohdillaan, niin ruksi oli valittuna väärässä kohdassa...enkä ymmärtänyt ollenkaan miksi mitään ei tapahtunut banneria klikkaamalla ; ) Nyt kaikki kunnossa, joten apu tuli tarpeeseen : )

   Poista
 3. Ps. Sun blogin kello taitaa näyttää jotain muuta kuin Suomen aikaa.. ;) Itsekin bloggasin alkuun Tyynenmeren ajassa ja ihmettelin, mikset ajastukset toimi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huomasin tuon, mutta en ens alkuun välittänyt ja sitten jo unohdin! Enpä ole ajastuksella vielä mitään tehnytkään, täytyypä kokeilla! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig