2013/01/31

Olohuoneeseen päivitystä


Olohuoneessamme on ihan puhtaanvalkoiset seinät, sillä tiiliseinään ei mielestäni mitään muuta sävyä voi laittaa. Aikaisemmassa kodissa meillä oli sellaiset maitokahvin väriset seinät ja aika paljon valkoisia huonekaluja, koska ne tuli mielestäni näin todella kivasti esille sävytettyä seinää vasten.

Valkoinen sohva on aivan ihana ja ykkösvalintani aina, mutta se ei oikein erotu puhtaanvalkoisesta seinästä. Tänään saapuu uudet sohvan päälliset ja uskon, että näin saan olohuoneeseen lisää syvyyttä. Olohuoneen pellavansävyinen matto tosiaan taitaa siirtyä pesulan kautta makuuhuoneeseen, jotta sinnekin saataisiin lisää pehmeyttä.

Haaveena olohuoneeseen on sitten hankkia seuraavaksi tuo Anno Collectionin Pandora matto musta-valkoisena. Ja koska iso kokokin löytyy matosta nykyään (200x290cm), olen enemmän kuin tyytyväinen. Inhoan liian pieniä postimerkkimattoja, sillä ne saavat tilan näyttämään aina pienemmältä, kuin se todellisuudessa on.
Toivon tosiaan, että vihertävän beiget PK22-tuolimme sopivat  uuden valitun harmaan sävyn kanssa. Tarkoituksena on luoda muuten valkoisen olohuoneen (valkoiset seinät ja vaalea lattia) hieman tunnelmallisempaa sisustusta. Ikean kukonjalka tyynynpäälliset mustavalkoisena voisi olla kiva lisä olohuoneeseen, mutta eiköhän noilla olemassaolevilla tyynyvarastoilla pärjätä toistaseksi. ;)


Kuvat

www.fritzhansen.com
www.finnishdesignshop.fi
www.muuto.com
www.boconcept.fi
www.kodin1.com
www.ikea.fi
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig